SON DAKİKA

Çarpıştılar… o anlar kameralara yansıdı…

Çarpıştılar… o anlar kameralara yansıdı… 21 Nisan, 2018 16:27 Güncelleme: 21 Nisan, 2018 16:27 Çarpıştılar… o anlar kameralara yansıdı…

Ereğli ilçesinde hafif ticari kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kaza 15.30 sularında Ereğli Devrek yolu Profesör Muammer Aksoy caddesi Cevizler kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Zonguldak Araştırma hastanesine hasta götürdüğü öğrenilen Ali Kantarcı’nın (35) kullandığı 67 TK 289 plakalı hafif ticari kamyonet ile kavşaktan dönüş yapan Tayfun Fenerci’nin (31) kullandığı 67 TF 562 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Tayfun Fenerci yaralanırken, yaralı sürücü sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralı Tayfun Fenerci’nin sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kamyonet sürücüsü Ali Kantarcı “Hastam vardı. Zonguldak Araştırma hastanesine gidiyordum. Dörtlülerim yanıyordu. Sarıdan kırmızıya dönerken geçtim. Herhalde ona da yeşil yandı. Kaza oldu” dedi. Hafif Ticari kamyonet sürücüsü Ali Kantarcı ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle