SON DAKİKA

Cami ve mezarlıklar temizleniyor...

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından Ramazan ayı öncesi ilçe genelindeki cami ve mezarlıklarda temizlik çalışması yapılıyor. 30 Nisan, 2019 12:23 Güncelleme: 30 Nisan, 2019 12:23 Cami ve mezarlıklar temizleniyor...

Kdz.Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Ramazan ayına sayılı günler kala, ilçe genelindeki cami ve mezarlıklarda temizlik çalışmasını sürdürüyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelindeki 100 cami ve mescid ile 57 Mezarlıkta, temizlik, tırpan ve bakım çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Mezarlıklar Müdürü Metin Avcı, Ramazan ayına kadar camilerdeki çalışmaları tamamlayacaklarını belirterek; “Belediye Başkanımız Sayın Halil Posbıyık’ın talimatıyla camilerimizin iç temizliğini yapıp, ihtiyaç duyan camilerimizin halılarını yıkatıyoruz. Bunun için 2 ayrı ekip oluşturduk. Başkanımızın talimatıyla kalan sürede köylerdeki camilerimize de yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Ekipler ayrıca, belediye sınırları içerisindeki 57 mezarlıkta başlattığı tırpan ve temizlik çalışmalarını Ramazan Bayramına kadar tamamlayacak.

Yorum Ekle