SON DAKİKA

Çalışma ekonomisi kongresi için hazırlıklar sürüyor

19’uncusu 4-5-6 Ekim 2018 tarihlerinde Zonguldak’ta gerçekleştirilecek olan Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kongresi için hazırlıklar sürüyor 12 Eylül, 2018 08:01 Güncelleme: 12 Eylül, 2018 08:01 Çalışma ekonomisi kongresi için hazırlıklar sürüyor

TÜRK-İŞ öncülüğünde 18 yıldır düzenlenen ve Çalışma hayatına ilişkin güncel konuların tartışıldığı kongrenin ana konusu “Emek ve Sendikacılığın Geleceği” olarak belirlendi.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kongresi, ülkemizde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü olan 50’ye yakın üniversitenin akademik camiası ile TÜRK-İŞ’e bağlı tüm sendikaların yönetici ve temsilci bazında katılımı ile gerçekleştirilen önemli kongrelerden biri.

TÜRK-İŞ, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) ve Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) tarafından sürdürülen hazırlıklar kapsamında 11 Eylül 2018 tarihinde bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Detaylı organizasyon işleyişi hakkında GMİS’te düzenlenen toplantıya GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, BEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sadık Kılıç, GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Satılmış Uludağ, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal, BEÜ’den Dr. Öğretim Üyesi Ferdi Kesikoğlu, Dr. Öğretim Üyesi Caner Özdemir, Dr. Serter Oran ile GMİS’e bağlı şubelerin yöneticileri ve Teknik Personel katıldı.

Kongreye katılım ve programa ilişkin gelişmeler http://ceeik2018.org/ adresinden takip edilebiliyor.

 

Yorum Ekle