SON DAKİKA

ÇALINAN ARABASINI EREĞLİ'DE BULDU

Ereğli'de ki bir inşaatta, çalıntı bir araba bulundu. 24 Şubat, 2014 16:38 Güncelleme: 24 Şubat, 2014 16:38 ÇALINAN ARABASINI EREĞLİ'DE BULDU

İstanbul Ataköy'de yedek parça dükkanı olan 42 yaşındaki Veli Çiftçi, kendisine ait 1963 model arabası çalınınca arama çalışmalarına başladı. Kısa bir süre sonra Ereğli'de işyeri olan T.O. isimli müşterisinin, arabanın bazı yedek parçaları için başka bir işyerinden yapılan hırsızlıkla ilgili arandığını öğrendi. İzini bularak ortağıyla birlikte Ereğli'ye gelen Çiftçi, Asayiş Büro Amirliği'ne şikayette bulundu. Kısa sürede arabayı bulan polis ekipleri, saklandığı inşaatın duvarını kırarak otomobili ortaya çıkardı. Çiftçi, İlçe Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekilen arabayı kontrol ederek, kendisine ait olduğunu doğruladı.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Veli Çiftçi, "Eylül ayında çalındı. Biz çekildiğini düşünüyorduk. Çalan kişi zaten müşterimizdir, bizden alışveriş yapıyordu. Arabayı da görmüş. Bir plan yağmış, çalmış, inşaata saklamış. Aracın üzerine duvar örmüş, hapsetmiş. İstanbul'da da hırsızlık yaptı, onun üzerine şüphelendik, takip ederek bulduk. Aracın şasi numarasını silerek change yapmaya çalışmış. Aracın kendi rengi de siyahtı." dedi.

Zanlı T.O.'nun ise sosyal paylaşım sitesinde tam bir Vosvos hayranı olduğu ve kendisine ait otomobilin fotoğraflarını yayınladığı görüldü. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Yorum Ekle