SON DAKİKA

Çakır'dan, Eskioğlu ve Uysal'a ziyaret

Çakır'dan, Eskioğlu ve Uysal'a ziyaret 20 Eylül, 2017 15:20 Güncelleme: 20 Eylül, 2017 15:20 Çakır'dan, Eskioğlu ve Uysal'a ziyaret

Karadeniz Ereğli’de Pazar günü gerçekleştirilen AK Parti 5. Olağan İlçe Kongresinde, İlçe Başkanlığında üçüncü dönemine seçilen Mehmet Fatih Çakır, bugün Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte nezaket ziyaretlerine başladı.

İlk ziyaretlerini Ereğli Kaymakam Vekili, Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu’nu gerçekleştiren Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kendilerini tanıtarak, Kaymakam Eskioğlu’na görevinde başarı dileklerini sundular.

AK Parti İlçe Başkanı Çakır, ziyarette, hükümetin Ereğli’de hayata geçirdiği ve devam eden yatırımlar ile ileriye dönük yatırım çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Eskioğlu ise Mehmet Fatih Çakır’ın İlçe Başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ardından Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a ziyaret gerçekleştirdi.

Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago ile Ayhan Atay’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Çakır, Pazar günü gerçekleştirilen kongrenin ardından nezaket ziyaretlerine başladıklarını belirterek, “Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerimizle birlikte el ele vererek, Ereğli’mize hizmet etmeyi daha güçlü bir şekilde sürdüreceğiz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Uysal, Çakır ve ekibini tebrik edip başarılar diledikten sonra, Ereğli’yi çok daha güzel günlerin beklediğini söyledi. Uysal, 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacaklarına inandığını da sözlerine ekledi.

Yorum Ekle