SON DAKİKA

Çakır'a organizasyonlu ziyaretler devam ediyor...

Çakır'a organizasyonlu ziyaretler devam ediyor... 06 Ocak, 2020 11:36 Güncelleme: 06 Ocak, 2020 11:36 Çakır'a organizasyonlu ziyaretler devam ediyor...

Ereğli AK Parti tabanında meşruluğu yüksek sesle tartışılır hale gelen AK Parti İlçe Teşkilat'ına organizasyonlu ziyaretler devam ediyor.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır'ın yeniden atanıp, Zonguldak'ta kurulan sistemin devamı için canla başla çalışan Çakır'ın koordine ettiği iddia edilen ufak bir klik, adayın açıklanmasına kısa bir zaman kala destek ziyaretleri için düğmeye bastı.

Çakır'ın talimatıyla AK Parti İl Genel Meclis üyesi Rıfkı Gültekin tarafından organize edildiği bilinen Çaylıoğlu ve Armutlucuma bölgesi köy muhtarlarının 06.01.2020 saat: 13.30 itibariyle Çakır'ı parti binasında ziyaret edeceği öğrenildi. Bazı köy muhtarlarının ise daveti geri çevirdiği öğrenildi.

Çakır'ın aynı zamanda kurum ve kuruluşlarla irtibata geçerek; kendisini ziyaret etmelerini istediği ve bu süreçte kendisine destek vermeleri telkininde bulunduğu öğrenildi..

Yorum Ekle