SON DAKİKA

Çakır ve ekibinden Demirtürk’e iade-i ziyaret

Ereğli Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır beraberindeki heyet ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanı Rahman Demirtürk ve ekibine iade-i ziyarette bulundu. 15 Şubat, 2018 18:08 Güncelleme: 15 Şubat, 2018 18:08 Çakır ve ekibinden Demirtürk’e iade-i ziyaret

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri ve Belde Başkanları ile birlikte MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve Yönetimine iade-i ziyarette bulundu. AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Çakır ziyarette yaptığı konuşmada; “Göreve geldikten sonra başta Sayın Rahman(Rahman Demirtürk) Başkanım ile birlikte ekibi ziyarette bulunmuşlardı, biz de bugün iadeyi ziyaret kapsamında hem de şehirle alakalı birlikte aynı resme aynı gözle bakabilmenin değerlendirmesini hep birlikte yapalım diye biz de belde başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz ile birlikte bir ziyarette bulunmak istedik, Kendilerine bizleri iyi karşıladıkları için teşekkür ediyorum ”dedi.

BAKAN BEY İLE DAHA ÖNCE RANDEVU TALEP EDİLMİŞTİ

Ak Parti ilçe başkanı Fatih Çakır, İç İşleri bakanı Süleyman soylu ziyareti ile ilgili olarak basın da çıkan Misilleme haberine de cevap verdi. Çakır böyle bir durumun söz konusu olmadığını söylediği konuşmasında “Daha önceden istenen bir randevu talebimiz vardı. Sayın bakanımız o gün müsaitlik durumuna göre randevuya cevap vermiştir. Bizde gidip Ereğli’mizin bölgemizin sorunlarını Türkiye geneli ile ilgili değerlendirmelerde istişarelerde bulunduk. Sayın bakanımız diğer bakanlarımız gibi çok ciddi mücadele veren, özellikle terörle ilgili özellikle ülke sınırları içerisinde çok ciddi mücadele veren sayın bakanımıza Ereğli adına hem yanlarında olduğumuzu hem de çeşitli konularda olan taleplerimizi kendisine iletme fırsatı bulduk. Yaklaşık yarım saat süren bir görüşme oldu. Ben kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BÜTÜNŞEHİR MESELESİ ERTELENDİ

Zonguldak ve diğer illerin Büyükşehir ya da bütün şehir olma ile ilgili konunun 2019 sonrasına bırakıldığını ifade eden Çakır “Basına da bu konu yansıdı. Büyükşehir ya da bütün şehir ile ilgili süreç 2019 yılından sonra değerlendirilmek üzere rafa kaldırıldı. Genel merkez ve genel başkan yardımcılarımız çerçevesinde açıklamalarda bulunuldu. Bununla birlikte Ereğli’ de beldelerin kapanmayacağı şu anda ki mevcut durumun devamı ile ilgili bir karar çıkmıştır. Ereğli’mize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ise, Çakır ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; ”Ereğli’nin meselelerini gündeme taşıma adına ya da ne yapılabilir adına, beraber ne yapmamız gerektiğimiz ile ilgili bizzat kendileri ile istişare ediyoruz. Biz AK Parti ile ilgili, Türkiye ile ilgili meselelerde birlikte hareket ettiğimiz zaten ortadadır, benim farklı bir şey söylemem mümkün değildir. Bizim genel merkezimizin bize talimatı kesinlikle sürtüşmeye mahal olmaması, olumsuz söylemlerde bulunmaması, eksik yapıldığında eksiğin söylenmesi, doğru yapıldığında evet doğru yapıyorsunuz doğrultusundadır. Halk adına yapılan doğrularda yanlarında olduğumuzu zaten söylüyoruz. Ekibi ile bizi ziyaret ettiği için de AK Parti Teşkilatına teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Yorum Ekle