SON DAKİKA

Çakır, şampiyon takıma başarılar diledi...

Çakır, şampiyon takıma başarılar diledi... 26 Kasım, 2015 18:17 Güncelleme: 26 Kasım, 2015 18:17 Çakır, şampiyon takıma başarılar diledi...

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Kdz. Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımına 27 - 29 Kasım 2015 tarihleri arasında Konya'da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonada başarılar diledi.

SON ŞAMPİYON UNVANI İLE KATILACAK

Çakır konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Kdz. Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımının yarın başlayacak olan turnuvaya son şampiyon unvanı ile katıldığını hatırlatarak şunları söyledi:

“12-14 Haziran 2015 tarihleri arasında İlçemizin ev sahipliğinde dördüncüsü düzenlenen şampiyonayı Oturarak Voleybol takımımız birinci tamamlamıştı. Aynı başarının tekrarlanacağından en ufak bir kuşkum yok.  Takımız Türkiye’nin en iyi takımlarından biri.  Ereğli Belediyemizin spora verdiği önem de ortada.  İnşallah bugün uğurladığımız takımızı Konya’dan dönüşlerinde kendilerine yakışır bir şekilde karşılarız. 12 sporcu, 1 Antrenör ve bir idareciden oluşan kafileye güvenimiz ve inancımız tam.   Başta Antrenör Adem Çelik olmak üzere tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.”


Yorum Ekle