SON DAKİKA

Çakır, kongre öncesi STK'ların görüşlerini alıyor

AK Parti Genel Merkezi tarafından Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı için ismi gelen mevcut İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, kongre öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. 13 Eylül, 2017 16:37 Güncelleme: 13 Eylül, 2017 16:37 Çakır, kongre öncesi STK'ların görüşlerini alıyor

AK Parti Genel Merkezi tarafından Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı için ismi gelen mevcut İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, kongre öncesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Şoförler ve Otomobilciler Odası, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret eden İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır; Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri ile yeni Yönetim Kurulu oluşturma konusunda fikirlerini aldı.

İlk ziyaretini Şoförler Odası’na yapan Çakır, burada Oda Başkanı Cevdet Civelek ve Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük tarafından karşılandı. Civelek ile Küçük, AK Parti Genel Merkezi tarafından İlçe Başkanlığı için ismi gelen Mehmet Fatih Çakır’ı tebrik ederek; kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.

İkinci ziyaretini Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştiren Çakır, burada Oda Başkanı Yaşar Tetiker ile kongre sürecine ilişkin bir süre istişarede bulundu. Tetiker, Çakır’ı, tebrik ederek başarılar diledi;

Çakır’ın TSO ziyaretinde, TSO Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çivici, Mehmet Remzi Alim ile Sibel Demirçin de hazır bulundu.

Kongreye ilişkin günün son ziyaretini Esnaf Kefalet Kooperatifi’ne gerçekleştiren Çakır’ı, Kooperatifte Başkan Hikmet Tezel ile Başkan Vekili Kemal Özer karşıladı. Çakır, burada da kongre çalışmaları hakkında Tezel ile Özer’i bilgilendirdikten sonra yeni oluşturacağı Yönetim Kurulu hakkında düşüncelerini aldı.

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, İlçedeki Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nde Dernek Başkanı Temel Şahin, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nde de Dernek Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen ve bazı gaziler ile şehit yakınları tarafından karşılanan Çakır, beraberinde bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaptığı konuşmasında, “Vatan sevgisini her şeyin üstünde tutan kahraman gazilerimizin bu özel günlerini kutluyorum. Aziz milletimiz, tarihi boyunca vatanı, bayrağı ve bağımsızlığı uğruna kahramanca mücadeleler vermiş ve eşsiz zaferler kazanmıştır. Saygıdeğer gazilerimiz de bu eşsiz zaferin en büyük mimarlarındandır. Bu nedenle gazilerimiz, Türk milletine emanet edilmiş manevi değerler olarak her zaman var olacaklardır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere karşı, geçmişten günümüze kadar şerefle vatanını korumuş, mücadele etmiş ve gazi olmuş tüm gazilerimizin gaziler gününü kutluyor, onlara saygılarımı sunuyorum." dedi.

Ziyaretlerde, gazilerin ve şehit ailelerinin yaşadığı sıkıntılar da Çakır’a iletildi. Çakır, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da gazilerin ve şehit ailelerinin sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini ve çözüm odaklı önerilerini ilgili birimlere aktaracağını ifade etti.

Yorum Ekle