SON DAKİKA

Çakır, asfalt çalışmalarını inceledi

Çakır, asfalt çalışmalarını inceledi 12 Eylül, 2017 16:43 Güncelleme: 12 Eylül, 2017 16:43 Çakır, asfalt çalışmalarını inceledi

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, İl Genel Meclisi Üyesi Sadettin Arslan ve bazı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kaptaş’ta (Kurtlar Köyü) devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemeleri esnasında, köylerdeki altyapı ve yol çalışmaları hakkında vatandaşların görüşlerini de dinleyen Çakır, “Şehirde ne varsa köylerimizde de aynısının olması için mücadelemiz devam ediyor” dedi.

Çakır, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Geçtiğimiz aylarda Milletvekilimiz Sayın Faruk Çaturoğlu ile Kurtlar köyümüze yaptığımız ziyarette, şu an çalışmaları devam eden asfalt eksikliği vatandaşlarımız tarafından iletilmişti. Sağ olsun Sayın Milletvekilimiz ile birlikte Karayolları nezdinde bunun girişimine başladık, en kısa sürede ihalesini yaptırdık, bugün de yapılıyor olmasını görmek bizi son derece mutlu etti. Artık su baskınları olmayacak, olsa da vatandaşlarımız eskisi gibi sıkıntı yaşamayacak. Çok güzel bir çalışma oluyor. Asfalt çalışmaları konusunda, Zonguldak’ın en iyisi durumundayız İlçe olarak. İyi çalışmalar yaptık, bu seneyi de oldukça iyi geçiriyoruz. Hem ikinci kat asfaltlar, hem sıfırdan yapılmaya başlanan asfaltlar, parke ve çimento desteklerimizin hepsi bir kanaldan yürüyor.

2019 yılının sonuna kadar tüm köy gurup yollarımız yüksek kalitede asfalt olacak. Şehirde ne varsa köyde de aynısı olsun diye uğraşan bir düşüncenin, siyasi anlayışın temsilcisi olarak biz de köylerimizde bunu uygulamaya çalışıyoruz. Allah’a hamdolsun, artık köylerimizin altyapı sorunları yavaş yavaş çözülmeye başlanıyor, diğer bütün çalışmalarını tamamladık. Vatandaşlarımızın çocuk parkı talepleri oluyor, imkânlarımız nispetinde bu konuda da vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Köylerimizin en önemli sorunu kanalizasyon. Bu konuda biz köylerimize boruları veriyoruz, işçiliğini karşılayabilen köylerimize öncelik tanıyoruz ki bir an önce köylerimizin sorunlarını çözelim. Bunun yanında büyük projelerimiz de var, neticelendiğinde kamuoyu ile paylaşacağız.

Bütün bu hizmetlere yön veren, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, tüm Bakanlarımıza, Bölge Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Yorum Ekle