SON DAKİKA

Çakır: “AK Parti’nin oy kaygısı yok"

Çakır: “AK Parti’nin oy kaygısı yok, 2019 seçimlerinde şahit olacaksınız” 15 Şubat, 2018 18:09 Güncelleme: 15 Şubat, 2018 18:09 Çakır: “AK Parti’nin oy kaygısı yok"

Ereğli AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, MHP Ereğli ilçe teşkilatına yaptığı ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Çakır, gazeteci Seyhan Dikay’ın, yapılan genel anketlerde AK Parti’nin oy oranın %40’lara kadar düştüğü açıklanmakta. MHP ile yapılan birliktelik oy kaygısından mı kaynaklanmaktadır…? Diye sordu.

Çakır ise, AK Parti’nin oy kaygısı yok. AK Parti’nin oy kaygısı yok. Bu birliktelik sadece söz konusu vatan olduğu zaman gerisinin teferruat olduğu algısı ile harekettir. Bugün Afrin’de süren mücadele, ülkede teröre karşı verilen mücadelenin birlikte aynı resme bakma şeklidir. Şu an yapılan anketlerde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan’ ın %60 %70 civarı anket karşılığı görüyor.Anketten ankete bakış açısından bakış açısına değişiyor. Ama bizim AK Parti kurulduğu günden bugüne oy kaygısı ile bir değerlendirme yapmamıştır. Milletimizin taktiri neyse o olur. Bunu 2019 seçimlerde de görecekseniz şahit olacaksınız” dedi.

Yorumlar
b
başkan6 yıl önce

o yüzdenmi geçen seçimde kanlı bıçaklı olduğunux mhp ile ittifak yapıyorsunuz yoksa mhp yr mi acıdınız %10 altında oyu var diye

Yorum Ekle