SON DAKİKA

Çakır: "2024'e hazırlanacağız"

Çakır: "2024'e hazırlanacağız" 30 Nisan, 2019 10:17 Güncelleme: 30 Nisan, 2019 10:17 Çakır: "2024'e hazırlanacağız"

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, “Bize düşen hatalarımızı düzeltip, eksiklerimizi tamamlayıp 2024’te yapılacak yerel seçimlerde belediyeyi yeniden AK Parti’ye kazandırmaktır. Altmış ay uzun gözüküyor ama bir ay geçti. Zaman çabuk geçiyor. Biz elli dokuz ay sonrasına eksiklerini tamamlamış şekilde teşkilatımızı taşımak istiyoruz” dedi.

Çakır, AK Parti ilçe binasında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, bazı belediye ve il genel meclisi üyeleri ile partinin kadın ve gençlik kolları yetkilileri de hazır bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Çakır, toplantıda yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin ardından bir ay geçtiğini, aylık değerlendirme toplantılarına bundan sonra da devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:

“Ereğli’mizde uzun zamandır tekli öğretime geçme ile alakalı inşaatlarımız yüzde 90 oranında tamamlanmış durumda. Bir tane Piri Reis Turizm ve Otelcilik, bir tane Ereğli Merkez Anadolu lisesi, onun yanında Atatürk Ortaokulu’nun güçlendirilmesini yaptık, yeni yerine aldık. Atatürk Ortaokulu’nun kullandığı eski yeri BİLSEM oldu. Çoc

Yorum Ekle