SON DAKİKA

Burcu Güzellik Merkezi müşterilerinden tam not aldı..

Burcu Güzellik Merkezi müşterilerinden tam not aldı.. 13 Mart, 2019 15:49 Güncelleme: 13 Mart, 2019 15:49 Burcu Güzellik Merkezi müşterilerinden tam not aldı..

S Rota Haber - Kdz.Ereğli'de  hizmet veren Burcu Güzellik Merkezi kadın müşterilerine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla jest yaptı.

Kadınlar gününe özel ücretsiz cilt bakımı uygulamaları yapan Burcu güzellik merkezi müşterilerinden tam not aldı. Güzellik merkezi işletmecisi Seçil Toptaş, yaptığı açıklamada, her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz 8 Mart Dünya Kadınlar günü'ne özel böyle bir çalışma yapmaktayız.

"KADINLARA HER ZAMAN ÖZEL KIYMET VERİYORUZ"  

 Kadınların güzel olması ve güzel görünmesi için hizmet verdiklerini ifade eden Toptaş, kadınların kendini güzel hissetmeleri için merkezimizde her türlü hizmeti veriyoruz. Biz kadınlara her zaman özel kıymet veriyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla da böyle bir jest yaparak verdiğimiz değeri göstermiş olduk. Müşterilerimize Maya Estetiğin de katkılarıyla ücretsiz cilt bakımı yaptık. Bu uygulama hem bizi hem de kadınları çok mutlu etti." dedi.

Toptaş ayrıca 31 Mart tarihine kadar % 50 indirim uyguladıklarını da sözlerine ekledi.

 

Yorum Ekle