SON DAKİKA

Bugün ders zili tekrar çaldı

arıyıl tatilinin ardından 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başladı. Kdz.Ereğli’de 34 bin öğrenci ve 2 bin 300 öğretmen için bugün ders zili tekrar çaldı. 05 Şubat, 2018 12:59 Güncelleme: 05 Şubat, 2018 12:59 Bugün ders zili tekrar çaldı

Yarıyıl tatilinin ardından 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başladı. Kdz.Ereğli’de 34 bin öğrenci ve 2 bin 300 öğretmen için bugün ders zili tekrar çaldı. 

Yarıyıl tatilinin ardından 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başladı. Kdz.Ereğli’de ikinci dönemin başlaması dolayısıyla Erdemir İlkokulu’nda program düzenlendi.

Programa Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Serkan Keleş, şube müdürleri, Okul Müdürü Yaşar Ciğer, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Madenoğlu, beraberindekiler ile ilk olarak 4-F sınıfına girerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere; “yarıyıl tatiliniz nasıl geçti?” sorusunu yönelten Madenoğlu, her bir öğrenciyi tek tek dinledi, onlardan ileride seçmek istedikleri meslekleri öğrendi. Madenoğlu; öğrencilerden derslerine iyi çalışmalarını ve bilgisayar başında çok fazla vakit geçirmemelerini ancak dersleri için ihtiyaç halinde kullanmalarını istedi.

Daha sonra okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe katılan Madenoğlu; öğretmenler, okul aile birliği üyeleri, veliler, servis şoförleri ve servis ablalarıyla bir süre görüştü. Madenoğlu, çocukların güvenli bir şekilde öğrenim görmesi için salonda bulunan herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesini istedi ve özellikle uyuşturucu başta olmak üzere diğer zararlı tüm alışkanlıklara karşı azami dikkat edilmesini söyledi.

Öte yandan bir benzer programın Kdz.Ereğli Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildiği öğrenildi.

2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi, 8 Haziran Cuma günü sona erecek.

Yorum Ekle