SON DAKİKA

"Bu şehir yıllardır burda ama kimse bir şey yapmamış"

Başkan Uysal, " Ereğli'yi geleceğe taşıyacak olan, içinizden biri, sizin evladınız olan biziz" 22 Mart, 2019 07:54 Güncelleme: 22 Mart, 2019 07:54 "Bu şehir yıllardır burda ama kimse bir şey yapmamış"

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Hüseyin Uysal, yerel seçim çalışmaları kapsamında gün içinde Devrek Yolayrımı bölgesi ve Erdemir Caddesi'nde esnaf gezilerinin ardından Bağlık Mahallesi'nde 2 ayrı noktada vatandaşlarla buluştu. Başkan Uysal, "Bazıları kendilerini ber yerlere taşıma, bazıları da Ereğli Belediyesi'nden ve Ereğli'den bir şeyler alma peşinde. Ben ise Ereğli'yi geleceğe taşıma geyretindeyim." dedi.

Güne Devrek Yol Ayrımı Bölgesi ve Erdemir Caddesi'nde esnaf ziyaretlerini ile başlayan Başkan Uysal, ziyaretleri tamamlanmasının ardından Bağlık Mahallesi'nde Hacı Abdurrahman Sokak ve Aktaş bölgesi olmak üzere 2 aynı noktada vatandaşlarla buluştu. Bağlık Muhtarı Muhsin Aydın tarafından davul-zurna ile karşılanan Başkan Uysal'a Muhtar Aydın hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken 5 yılda mahallelerinde ne isterlerse yapıldığını ve Başkan Uysal'ın, şehrin tüm sorunlarının çözeceğine inandığını ifade etti.

Bu şehir yıllardır burda ama kimse bir şey yapmamış

Başkan Uysal, 2014 yılından bu yana şehrin gerçek sorunları üzerinde durduklarını belirterek, "Göreve geldik her yeri sel bastı. Kavaklık'a gidiyorum sel, sosyete pazarına gidiyorum sel, çarşı içi sel. Bu şehir yıllardır burda ama kimse bir şey yapmamış şimdi mi akıllarına geliyor? Pazayerine bebek bakım odası bile yaptırmayanlar, şimdi her mahalleye kreş açacağım diyorlar. Yalan söylüyorlar. Daha önce hastane şehir dışına çıkmalı, şehir karışık hale geldi diyorlardı şimdi ise belediye binasını hastane yapalım diyorlar. Olmaz. Bunların sözlerine inanmayın" dedi.

Onların derdi başka, benim derdim ise Karadeniz Ereğli

Başkan Uysal Bağlık'taki konuşmasında, "Bazıları kendilerini ber yerlere taşıma, bazıları da Ereğli'den ve Ereğli Belediyesi'nden bir şeyler alma peşinde. Ben ise Ereğli'yi geleceğe taşıma geyretindeyim. Ya derdi başka olanları seçeceksiniz, yada derdi Ereğli'nin geleceği olan, içinizden biri olan kardeşinizi evladınızı seçeceksiniz" dedi. Başkan Uysal'ın sözleri gençlerin sık sık attığı 'En büyük Başkan Bizim Başkan', 'Sağlıklı Şehir, Sağlıklı Başkan' sloganlarıyla kesildi.

Vatandaş sordu, 'Başkanım Çavdarlı'da villanız var mı?'

Başkan Uysal konuşması sırasında bir vatandaşın, "Başkanım Çavdarlı'da villanız var mı?' sorusu üzerine, "Benim köyümde 15 tane fındık tarlam, birde dubleks dairem vardı. Onları da sattım. Köyde bir evim var, Ereğli'de ise evim yok. Sadece geçmişte muayehane olarak kullandığım ofisten başka hiç bir şeyim, bir karış toprağım yok. Zaten gideceğimiz yerde bir karış toprak değil mi? Onun için mala mülke değmez. Allah'ıma ham ediyorum, bin şükür" diye cevap verdi.

Biz çok çalışmaya, sizlerin hizmetkarlığınıza talibiz

Bu seçimin genel seçim değil belediye başkanlığı seçimi olduğunu hatırlatan Başkan Uysal, "Biz ilçemizin her sorununu çözeriz. Projeler ise her zaman yapılır. Biz, hangi partiye gönül verirse versinler, hangi desenden olursa olsunlar, kimseyi ötekileştirmeden, herkesi seviyoruz. Hepiniz benim güzel şehrimin güzel insanlarısınız. Bizler ekibimizle birlikte tüm sıkıntalarınızı çözmeye, derdinizle dertlenmeye, çok çalışmaya, sizlerin hizmetkarlığınıza talibiz." ifadesini kullandı.

Başkan Uysal'a seçim gezilerinde, BBP Zonguldak İl Başkanı Ahmet Çolak, BBP Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, Başkan Uysal'ın eşi Sevim Uysal, BBP Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri eşlik etti.

Yorum Ekle