SON DAKİKA

Bu kez terzi köyünde eğitim verdiler…

Ereğli’de jandarma ekipleri, Terzi köyü ortaokulundaki öğrencilere trafik eğitimi ve sürücülere yönelik kış lastiği uygulaması yaptı. 09 Ocak, 2018 11:25 Güncelleme: 09 Ocak, 2018 11:25 Bu kez terzi köyünde eğitim verdiler…

Ereğli'de Jandarma Trafik Timleri Terzi Köyü Ortaokulu'nda öğrenim gören öğrencilere trafik eğitimi verildi. Eğitici videolar eşliğinde temel trafik kurallarının anlatıldığı seminerde, trafik işaret ve levhaları, kazalarda emniyet kemerinin önemi gibi konular ele alındı.

Ereğli İlçe Jandarma Trafik timi Komutanı J.Ast. Kd. Başçavuş Serkan Seyhan, Uzm. Jandarma Kd. Çavuş Mustafa Çelik, Jandarma Asb. Çavuş Hilal Gebel ve Kandilli Karakol Komutanı Jandarma Ast. Üst Çavuş Ender Kara eğitimde bulundu.

Trafik timleri, Ereğli ve Alaplı’da köylerdeki okullarda öğrencilere trafik eğitimi vermeye devam edeceklerini belirterek, Ayrıca Ereğli ve Alaplı ilçelerimizde kış lastiği uygulamaları da devam ediyor. Sürücü ve şoförlere tedbirsiz ve hazırlıksız yola çıkmamaları, araçlarında mutlaka zincir, çekme halatı ve takoz bulundurmaları, ani durup kalkma yapmamaları ve takip mesafesini korumaları noktasında da uyarılarda bulunuyoruz. Yapılan uygulamalarda sırasında kış şartlarında araç kullanma ile ilgili bilgilendirmeler de yapıyoruz."

Yorum Ekle