SON DAKİKA

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ

Ereğli'de motosikletle giderken 13 Mayıs gecesi geçirdikleri kazada ağır yaralanan Muammer Emre Güney, kurtarılamayarak vefat etti. Aynı kazada yaralanan arkadaşı Berkay Aksoy ise cenazenin başında beklediği sırada fenalık geçirdi. Genç yaşta hayatını kaybeden Emre Güney'in sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta son olarak 'Kral olsan ne yazar, gireceğin iki metre mezar' yazısı paylaştığı görüldü. 28 Mayıs, 2015 17:16 Güncelleme: 28 Mayıs, 2015 17:16 BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ

Kaza, 13 Mayıs Salı gecesi Kışla kavşağında meydana geldi. Arkadaşlarının asker eğlencesinden 67 SK 141 plakalı motosiklet ile dönen sürücü Muammer Emre Güney (25) ve Berkay Aksoy, Kışla kavşağında sinyallerini vererek kavşaktan dönmek istedikleri sırada arkadan gelen Yusuf A. idaresinde ki 67 TZ 918 plakalı otomobilin çarpması sonucu kaldırıma çarparak ağır yaralandı. Yaralılardan Berkay Aksoy Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılırken, sürücü Muammer Emre Güney ise ilk müdahale için önce özel hastaneye daha sonra da Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve araştırma hastanesi sevk edildi. Kafadan aldığı darbe nedeniyle durumu ağır olan Güney' e araştırma hastanesinde yapılan müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı. 13 Mayıs'tan bu yana iyileşmesi için arkadaşları ve ailesi tarafından dua edilen Muammer Emre Güney, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Baba evine getirilen cenaze, evde alınan helalliğin ardından Kepez Camisine getirildi. Burada kazada Emre Güney' le birlikte yaralanan Berkay Aksoy, arkadaşının mezarı başından ayrılmadı. Hastaneden iyileşmeden çıkıp camiye gelen ve tabutun başında bekleyen ve aniden fenalaşan Berkay Aksoy' a babası ve arkadaşları müdahale ederek tabutun yanından uzaklaştırıldı.

Kılınan ikindi namazının ardından cami hocası tarafından bir kez daha helallik alındı. Oğlunu genç yaşta kaybeden baba Ahmet Güney ise göz yaşlarına hakim olamadı. Kılınan cenaze namazının ardından gencin cenazesi aile mezarlığında göz yaşları içerisinde defnedildi.

Genç yaşta hayatını kaybeden Emre Güney'in sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta son olarak 'Kral olsan ne yazar, gireceğin iki metre mezar' yazısı paylaştığı görüldü. Diğer yandan kazaya karışan otomobil sürücüsü Yusuf A. nın kazadan sonra serbest kaldığı öğrenildi.


Yorum Ekle