SON DAKİKA

BOZULAN KÖY YOLLARINA ROTMİKS DÖKÜLÜYOR

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ali Tarakçı, kış ayında bozulan köy yollarına rotmiks döktüklerini bildirdi. 08 Ocak, 2014 18:53 Güncelleme: 08 Ocak, 2014 18:53 BOZULAN KÖY YOLLARINA ROTMİKS DÖKÜLÜYOR

Hava koşullarına bağlı olarak bozulan köy yollarında bakım onarım çalışmaları başladı. AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ali Tarakçı, bozuk olan yollar için 50 ton rotmiks dökeceklerini bildirdi.

Ali Tarakçı, beraberinde AK Parti Çayırlı Bölgesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Engin ve Çayırlı Köyü Otobüsçüler Birliği Başkanı Şevket Korkmaz ile birlikte, İL Özel İdare ekipleri tarafından, Ketenciler-Çayırlı-Kaptaş grup yolu üzerinde bozuk yola dökülen rotmiks çalışmalarını yerindAe takip etti.

Köy minibüsçülerinin şoförleri ve sürücülerden gelen şikayetler üzerine bozuk yollarda bakım onarım çalışması başlattıklarını söyleyen Ali Tarakçı; “Kış ayında kar ve yağmur sonrası yollarımızda oluşan çukurlar nedeniyle sürücülerimizden şikayetler aldık. Bunun üzerine Köy Hizmetleri yetkililerinden 50 tona yakın rotmiks alarak bu yol üzerinde çalışmalarımıza başladık. Havalar elverdiği müddetçe diğer grup yollarında da bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Çayırlı Köyü Otobüsçüler Birliği Başkanı Şevket Korkmaz da, “Her gün bu yol üzerinden yolcu taşıyan şoför esnafımız sıkıntı yaşıyordu. Yapılan bu çalışmadan dolayı yetkililere şoför esnafı olarak teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Yorum Ekle