SON DAKİKA

Bozkurt, Vali Tutulmaz’ı ziyaret etti

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı, Zonguldak İl Başkanı Zekin Tosun ile birlikte Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret etti. 09 Ekim, 2020 16:34 Güncelleme: 09 Ekim, 2020 16:34 Bozkurt, Vali Tutulmaz’ı ziyaret etti

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı, Zonguldak İl Başkanı Zekin Tosun ile birlikte Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret etti.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ile birlikte; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret etti.

Valilik binası Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ziyarette, Ereğli Hükümet Konağı ile Ereğli-Devrek yolu konuları görüşülürken; AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Vali Tutulmaz'a çalışmalarında başarılar diledi. Vali Tutulmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi. Vali Tutulmaz, Ereğli ile ilgili her konuyu yakından takip ettiğini belirterek elinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğu söyledi.

Yorum Ekle