SON DAKİKA

Bozkurt kurumlardaki eksiklikleri dinledi

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı kurumlara bir dizi ziyaretlerde bulundu. 16 Ekim, 2020 06:12 Güncelleme: 16 Ekim, 2020 06:12 Bozkurt kurumlardaki eksiklikleri dinledi

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Temel Engin ile birlikte Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Vildan Türkeli’ne, Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Meltem Çavuşoğlu’na ve Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Çelik'e ziyarette bulundu.

Başkan Bozkurt ilk ziyaretini Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Vildan Türkeli’ne gerçekleştirdi. Bozkurt, pandemisürecinde gösterdikleri özveriden ötürü Başhekim Türkeli ve hastane personeline teşekkür ederek şunları söyledi:

Devlet Hastanesi, bizim için gerçekten önemli. Hastanemizin sorunları bizim sorunlarımız. Bu noktada inşallah beraber çalışacağız. Eksiklerin giderilmesi, hizmet kalitesinin artırılması noktasında bize ne düşüyorsa, sizlerle birlikte bu işin içindeyiz, ne yapılması gerekiyorsa biz hazırız. Özellikle pandemi sürecinde gösterdiğiniz özveriden dolayı teşekkür ediyoruz.”

TÜRKELİ: “SÜRECİN EREĞLİ’DE İYİ GİTTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Başhekim Türkeli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

“Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz bu sürecin Ereğli’deki nüfusun yoğunluğuna rağmen alınan önlemler sayesinde ve vatandaşların kurallara uyması anlamında iyi gittiğini düşünüyoruz. İnşallah bu şekilde de devam eder. Kış aylarını da böyle atlatırsak bizden iyisi olmaz diye düşünüyorum. Çünkü bizim amacımız hastane olarak hastaya yetebilmek, Kovidli hastaya yetebilmek. Çok şükür şimdi bir sıkıntımız yok. İnşallah bu şekilde de devam eder.”

Ziyaretin ardından Başkan Bozkurt ve Yönetimi Kurulu Üyeleri, hastanedeki idari birimleri de ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar diledi.

BOZKURT’TAN BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Başkan Bozkurt daha sonra AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Halil Kırtay’ın vefat eden amcası İlhami Kırtayiçin, oğlu Fahri Kırtay’a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

BOZKURT: “ÜZERİMİZE NE DÜŞÜYORSA HAZIRIZ”

Bozkurt ve beraberindeki partililer, ikinci ziyaretlerini ise Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Meltem Çavuşoğlu’na gerçekleştirdi. Bozkurt, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin sorunlarının en aza indirgenmesi hususunda teşkilat olarak hazır olduklarını belirterek; “Bundan sonraki süreçte inşallah beraber çalışacağız. Teşkilat olarak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin sorunlarını en aza indirgemek için, yeni projeler üretmek adına üzerimize ne düşüyorsa hazırız.” dedi.

ÇAVUŞOĞLU: “PANDEMİ SÜRECİ HEPİMİZİ YORUYOR”

Çavuşoğlu ise ziyaretten dolayı Başkan Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Çavuşoğlu, pandemi sürecinin kendilerini yorduğunu söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Pandemi süreci hepimizi yoruyor. Pandemiyi bitirdikten sonra her şey yoluna girer ama bu süreçte de elimizden geldiğince hizmetimizi artırmaya çalışıyoruz. Hizmet binamız kira, yeni hizmet binamız olabilirse, bu sorunu çözebilirsek hizmet kalitemizi daha artıracağız.” dedi.

BOZKURT’TAN EREĞLİ EMNİYETİ’NE İADE-İ ZİYARET

Başkan Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bir süre önce AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik’e iade-i ziyarette bulundu. Başkan Bozkurt, ilçe teşkilatı olarak en kısa sürede Emniyet Müdürlüğü binasınınyapımı konusunda ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, Çelik’e çalışmalarında başarılar diledi.

Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,Bozkurt ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Yorum Ekle