SON DAKİKA

Bozkurt, Kaptaş bölgesi muhtarlarının sorunlarını dinledi

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte Muhtarların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Ormanlı beldesi ile başlayan ve Süleymanbeyler (Subaşı) bölgesi ile devam eden toplantıların üçüncüsü bugün akşam Kurtlar (Kaptaş) bölgesinde yapıldı. 25 Ekim, 2020 15:28 Güncelleme: 25 Ekim, 2020 15:28 Bozkurt, Kaptaş bölgesi muhtarlarının sorunlarını dinledi

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri Ali Kemal Karaca, Rıfkı Gültekin ve Hüseyin Engin ile birlikte; Kurtlar Köyü (Kaptaş) bölgesinde bulunan Köy Muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Kurtlar Köyü’ndeki bir kıraathanede yapılan toplantıda Kurtlar Köyü Muhtarı Ekrem Akman, Kaymaklar Köyü Muhtarı Recep Can, Abdi Köyü Muhtarı Veli Ünsal, Halaşlı Köyü Muhtarı Metin Özdemir, Artıklar Köyü Muhtarı Nevzat Berber, Topallı Köyü Muhtarı Recep Coşkun, Fındıklı Köyü Muhtarı Abdullah Aslan, Üveyikli Köyü Muhtarı Yaşar Özcan, Esenköy Köyü Muhtarı Kazım Arslan ve Çamlıbel Köyü Muhtarı Ercan Türkoğlu hazır bulundu.

BOZKURT: “TOPLANTIMIZIN AMACINA ULAŞACAĞINI UMUT EDİYORUZ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, “Bu akşam Kaptaş bölgemizin değerli Muhtarları olarak sizlerle birlikteyiz. Toplantımızın amacı, öncelikli sorunların tespiti ve bunların önümüzdeki çalışma dönemine yansıması anlamında görüş alışverişinde bulunmaktır. Siz değerli Muhtarlarımızın öncelikli sorunlarını ortaya koyması ve bunların önümüzdeki çalışma dönemine yansıması anlamında İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarımızla çalışmalarımızı yapacağız. Katılımınız için teşekkür ediyorum. İnşallah toplantımız hayırlara vesile olur. Toplantımızın yapılış gayesinin amacına ulaşacağını umut ediyoruz, böyle değerlendiriyoruz” dedi.

BAŞOL: “MUHTARLARIMIZ İÇİN TASLAK HAZIRLANIYOR”

Bozkurt’un ardından konuşan AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Onursal Başkanı ve Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şakir Başol, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nün, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muhtarlara armağanı olduğunu söyledi.

Konuşmasına, “Değerli Muhtarlarım, sizler bizim canımızsınız” şeklinde devam eden Başol; şunları kaydetti:

“19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Ankara’daydım. Siz değerli Muhtarlarımız için güzel bir taslak hazırlandığını ve yakın bir zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin gündemine geleceğini söyleyebilirim. İnşallah taslak kesinleştiğinde Muhtarlarımız hak ettikleri daha iyi yerlerde olacaklar. Bu konuda Ankara’da çalışmalar yapılıyor, bende Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı olarak takip ediyorum.”

Konuşmaların ardından, Köy Muhtarları; köylerindeki yol, su, su deposu, kanalizasyon, enerji nakil hatları ve çöp konteyneri gibi sorunlarını gündeme getirdiler. Muhtarları tek tek dinleyen Bozkurt, dile getirilen sorunlarla ilgili geçmişte yapılan çalışmalar hakkında İl Genel Meclisi Üyelerinden bilgi alırken; önümüzde süreçte yapılabilecek çalışmalar konusunda da istişarede bulundu.

Yorum Ekle