SON DAKİKA

Bozkurt: “Gazeteciler, kamu vicdanının sesidir”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 09 Ocak, 2022 10:41 Güncelleme: 09 Ocak, 2022 10:41 Bozkurt: “Gazeteciler, kamu vicdanının sesidir”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında gazetecilerin her şartta görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiklerini ifade eden Bozkurt, şunları kaydetti:

“Gazetecilik; kamuoyunun haber alma hakkını kullanmasına katkı sağlamak amacıyla doğruluk, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi oldukça önemli değerleri bünyesinde barındıran müstesna bir meslektir.

Gazetecilik mesleğini icra etmekte olan basın mensupları da ilkeli yayıncılık anlayışı çerçevesinde olayları tarafsız bir şekilde halka aktarmakta, bir anlamda kamu vicdanının sesi olmaktadırlar.

Her türlü çalışma şartları ve mevsimsel zorluklara rağmen halkı bilgilendirmek amacıyla, mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yapmaya çalışan gazetecilerin özverileri bütün takdirlerin üzerindedir.

Bu vesileyle, bu çok önemli işe emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir meslek yaşamı diliyor; ebediyete irtihal eden değerli basın mensuplarını rahmetle anıyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Yorum Ekle