SON DAKİKA

Bozkurt: “Engellilerimizin emrindeyiz”

Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, “Her noktada engellilerimizin yanındayız” dedi. 10 Ekim, 2020 16:44 Güncelleme: 10 Ekim, 2020 16:44 Bozkurt: “Engellilerimizin emrindeyiz”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları ile birlikte; Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’ni ziyaret etti. Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk ve çok sayıda engelli, Bozkurt ve beraberindeki partilileri derneğin bahçesinde karşıladı.

AK Parti heyetinin, kendilerini ziyaret etmelerinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden dernek başkanı Şentürk; İlçe Başkanı Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine ‘hayırlı olsun’ diyerek çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.

İlçe Başkanı Bozkurt ve partililere derneği gezdiren Şentürk, üretim atölyesi ve bilgisayar salonunda verilen eğitimlerle ilgili bilgi verdi.

Şentürk, ziyarette yaptığı konuşmasında “Cumhurbaşkanımızdan memnunuz, Allah iki cihanda aziz ve bahtiyar eylesin. Genel anlamda hükümetin desteğini görüyoruz ancak aynı desteği yerelde gördüğümüzü söyleyemem. Bizler kimseden para istemiyoruz, sadece hayatımızın kolaylaştırılması anlamında bizlere yardımcı olunmasını istiyoruz. Sizler de Ereğli’ye yeni bir heyecan getirdiniz. İnşallah muvaffak olursunuz.” dedi.

Ziyarette konuşan Bozkurt ise Şentürk ve Yönetim Kurulu Üyelerinin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Fiziksel Engelliler Derneğimizde önemli işler yapıldığını biliyoruz. Bizler de her zaman engellilerimizin emrindeyiz. Elimizden ne geliyorsa her noktada yanınızdayız, bundan hiç şüpheniz olmasın. Sizin bir projeniz olur ya da biz bir proje ortaya koyarız, bunun hayata geçirilmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bizleri kabul ettiğinizden ve gösterdiğiniz misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Yorum Ekle