SON DAKİKA

Bosna Hersek heyetinden Başkan Posbıyık’a ziyaret

Bosna Hersek heyetinden Başkan Posbıyık’a ziyaret 09 Eylül, 2019 15:53 Güncelleme: 09 Eylül, 2019 15:53 Bosna Hersek heyetinden Başkan Posbıyık’a ziyaret

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Bosna Hersek Zenica Doboj Kanton Başbakanı ve bakanları Ereğli’de misafir etti.

Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı ile Bosna Hersek Skıso Breza 304 Takımının ilçemizde gerçekleştirdikleri Paravolley ortak spor kampı bugün tamamlanıyor.

4-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen kampı takip etmek için Ereğli’ye gelen Bosna Hersek Zenica Doboj Kanton Başbakanı ve Bakanları Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Posbıyık, Zenica Doboj Kanton Başbakanı Mirza Ganić, Zenica Doboj Kanton Gaziler Dairesi Bakanı Fahrudin Čolaković, Zenica Doboj Kanton Tarım ve Orman Bakanı Mirnes Bašić ve Zenica Doboj Kanton Ticaret Odasi Bakanı Edisej Sjerotanović’i Ereğli’de misafir etmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Zenica Doboj Kanton Başbakanı Mirza Ganić ise Ereğli’de gördükleri misafirperverlikten dolayı Başkan Posbıyık’a teşekkür etti.

Ziyarette İlçe Spor Müdürü Serkan Keleş, Kdz. Ereğli Belediyespor As Başkanları Tarkan Atik ve Sertan Kuzu ile Kdz. Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı antranörü Adem Çelik hazır bulundular.

Yorum Ekle