SON DAKİKA

BONZAİ ZEHİRİNİ İÇEN İKİ GENÇ HASTANEYE KALDIRILDI

Ereğli'de bonzai kullandığı iddia edilen iki genç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 16 Ekim, 2014 20:40 Güncelleme: 16 Ekim, 2014 20:40 BONZAİ ZEHİRİNİ İÇEN İKİ GENÇ HASTANEYE KALDIRILDI

Edinilen bilgiye göre, Sarıkorkmaz Mahallesi Günebakan Sokak'ta yerde yatan bir genci gören vatandaşlar polisi ve sağlık ekiplerini aradı. Polisin "Ne içtin" sorusuna karşılık bonzai içtiğini söyleyen Utku T. (22), Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Görgü tanığı Salih Baykal, "Üç kişiydiler. Balkona çıktım. Bağırtı oldu. Birisi asfalta yığılmış. Ne yapıyorsunuz diye sorduğumda sanane diyerek cevap verdi. Diğer ikisi kaçtı. Öbürü kaldı yerde" dedi.

Polis ekipleri, mahalledeki bir çocuk parkında ise ayakta durmakta zorlanan Yunus K.'yı buldu. Yunus K. çok spor yaptığını ve ondan dolayı yorulduğunu iddia etti. Polis memurları tarafından güçlükle kontrol edilen Yunus K. kelepçelenerek Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Utku T. ve Yunus K.'nın yoğun bakıma alındıkları öğrenildi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Yorum Ekle