SON DAKİKA

Bombalı araç paniği...

Eşine kızdı,araca bomba düzeneği kurdu 18 Temmuz, 2017 15:52 Güncelleme: 18 Temmuz, 2017 15:52 Bombalı araç paniği...
Ereğli’de demir çelik fabrikalarının işçi girişinde hareketli dakikalar yaşandı. Bir  otomobilin altında bomba düzeneğine rastlandı. Yapılan çalışmada,  bomba düzeneğinin sahte olduğu ve düzeneği sürücünün eşini korkutmak için yerleştirdiği öğrenildi.  

Edinilen bilgiye göre olay,  Karadeniz Ereğli’de  Erdemir Bağlık kapı girişinde yaşandı. Fabrikada çalışan Y.Ö., mesaisinin bitmesi sonrası otoparktaki 06 YA 7417 plakalı aracını alarak  evine gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada aracın altından bir boru sarktığını fark eden işçiler, Y.Ö.’yü uyarı yaparak,  aracını durdurmasını istedi. Aracın altında bir borunun bantla sarıldığını, kabloların sarktığını ve pil bağlı olduğunu gören kadın korkarak  olay yerinden uzaklaştı. Diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polisler, bomba düzeneğini görünce,  araçta bomba paniği yaşayan vatandaşlarda  geniş güvenlik önlemi içerisinde  olay yerinden uzaklaştırıldı. Araç sürücü kadının bombadan haberi olmadığını ve eşi S.Ö. ile boşanmak üzere olduğunu söylediği öğrenildi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünden gelen bomba imha ekipleri aracın altındaki bomba süsü verilmiş düzeneği kontrollü şekilde fünye ile patlattılar. Yapılan incelemede bomba süsü verilmiş düzeneği eşinin aracının altına boşanmak üzere olduğu kocası S.Ö.'nün yerleştirdiği öğrenildi.

Emniyet yetkilileri,   S.Ö’yü gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Yorumlar
M
Misafir6 yıl önce

Vanlı eksoza benziyor

Ş
Şükrü günçiçek6 yıl önce

Bu kadarmi haber seyhan hnmmmmm devami yok

Yorum Ekle