SON DAKİKA

Bölgesel hokey maçları tamamlandı

Bölgesel hokey maçları tamamlandı 28 Şubat, 2018 14:22 Güncelleme: 28 Şubat, 2018 14:22 Bölgesel hokey maçları tamamlandı

Ereğli’de oynanan U16 Kızlar-Erkekler Bölgesel Eleme Grup Maçları sona erdi. Bölgesel maçlara katılan Zonguldak takımları varlık gösteremedi.

23 Şubat’ta başlayan ve 8 erkek,9 kız takımının mücadele ettiği U16 Kızlar-Erkekler Bölgesel Eleme Grup Maçları sona erdi. Türkiye Şampiyonasına katılımak için Erkekler’de 3, Kızlarda ise 4 kontenjanın bulunduğu U16 Kızlar-Erkekler Bölgesel Eleme Grup Maçlarında dereceye giren takımlar belirlendi.

Buna göre, Erkekler A grubunda sıralama Bolu Belediyespor, Kocaeli GHSİM Kulübü, Ankara 06 Turkuaz, Kozlu Hokey spor kulüpleri şeklinde oluştu. Erkekler B grubunda sıralama, Kocaeli Barak Spor Kulübü, Ankara Yurtkur, Kocaeli Kartepe ve Ankara Hokey spor kulübü şeklinde oluştu.

Kızlarda A grubu sıralaması Bolu Belediyesi, Kocaeli Barak Spor Kulübü, Ankara Yurtkur Spor Kulübü, Ankara 61 Oftaş ve Çaycuma Spor kulübü; B grubu ise Olimpik, İstanbul Haydarpaşa, Lokomotif Ankara ve Zonguldak Karaelmas Kuzey Spor Kulübü şeklinde gerçekleşti.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK TAKIMLAR…

Her iki kategoride Türkiye Şampiyonası’na katılacak takımlar da belirlendi.

Erkekler Türkiye Şampiyonası’na Katılacak Kulüpler; Bolu Belediye SK, Kocaeli Barak SK, Kocaeli GHSİM Kulübü oldu.

U16 Kızlar Türkiye Şampiyonası’na Katılacak Kulüpler ise Bolu Belediye SK, Kocaeli Barak SK, Muğla Olimpik SK, Haydarpaşa SK olarak belirlendi.

Türkiye genelinde üç ayrı vilayette oynanması kararlaştırılan bölgesel müsabakaların Zonguldak ve Kahramanmaraş ayağındaki müsabakalar tamamlanmış oldu. Amasya ayağındaki karşılaşmalar ise 1-4 Mart tarihlerinde oynanacak.

 

Yorum Ekle