SON DAKİKA

Bizim işimiz şov değil,hizmet...

Bizim işimiz şov değil,hizmet... 16 Mart, 2019 15:19 Güncelleme: 16 Mart, 2019 15:19 Bizim işimiz şov değil,hizmet...

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal, seçim çalışmalarına Belen Sanayi Sitesi ziyareti ile devam etti.
BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik ve Belediye Meclis Üyeleri ile Belen Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Başkan Uysal, esnaflar ve sanayi de bulunan vatandaşlardan destek istedi.
Belen esnafına 5 yıldır olduğu gibi Ereğli’nin sorunları ile dertlenmeyi, çalışmayı, dürüstlüğü ve tertemiz kalmayı vaat eden Başkan Uysal, “Ereğli’nin geleceği için, milletin parasını millete aktaracak kişiye oy verin. Bizim şovla işimiz yok, işimiz hizmet.”dedi.
Belen Sanayi gezisi sırasında, “Eskiden kar yağdığında kendi aramızda para toplayıp kepçe tutarak sanayi içi yolları açtırırdık, şimdi buraya şantiye yaptınız, kepçe gelip yollarımızı açıyor, bu bölgeye İtfaiye istasyonu yaptınız, istasyon bizim güvencemiz oldu. Bu yolda yürümeye devam et, iyi, dürüst bir insansın.Geçen seçimde oyumu sana verdim, yine senindir.Sizden başkasını tanımıyorum” söylemleri ile karşılanan, sayısız güzel mesajlar ile destek söz alan Uysal, “ Bu şehrin her noktasında izimiz var. Bugün sanayi sitesi gezisi sırasında bir kez daha gördüm ki, 5 yılda güzel işler yapmışız. Daha güzel bir Kdz. Ereğli için kaldığımız yerden hizmetlerimize devam edeceğiz.”dedi.

Yorum Ekle