SON DAKİKA

BİZİM DAMAT BİZİM BAŞKAN

AK Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz bugün Gülüç esnafını ve pazaryerini ziyaret etti. 17 Şubat, 2014 10:39 Güncelleme: 17 Şubat, 2014 10:39 BİZİM DAMAT BİZİM BAŞKAN

AK Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz bugün Gülüç esnafını ve pazaryerini ziyaret etti.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları mensupları ve  Gülüç belde yönetimi ve gülüç halkı  ile birlikte Gülüç esnafını ve pazaryerini gezen AK Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı  İsmail Yılmaz ziyarette vatandaşlara karanfil takdim etti.

Ak Parti Gülüç Belde Başkanlığından başlayarak esnaf ziyaretini gerçekleştiren Yılmaz ve AK Partililer, MHP, DSP ve CHP belde teşkilatlarına da nezaket ziyareti gerçekleştirerek başarılar diledi. Ziyaretlerinde Esnaftan ve vatandaşlardan destek isteyen Yılmaz’ın, Gülüç halkının kendisine olan sıcak ilgisinden oldukça memnun olduğu gözlendi. Bazı vatandaşların ise; ‘Bizim damat, Bizim Başkan’ diyerek Yılmaz ve ekibine seslenmesi, AK Parti heyetinin yüzlerini güldürdü. Yılmaz, Gülüç pazaryerini ziyareti sırasında Gülüç halkı ve pazaryeri esnafı tarafından sıcak karşılanırken, pazaryerinde satış yapan kayınvalidesi ile karşılaşması duygusal anlar yaşattı. Kayınvalidesinin elini öpen ve dualarını isteyen Yılmaz’a, kayınvalidesi “Dualarımız hep seninle evladım” diyerek başarılar diledi.

İsmail Yılmaz ve AK Parti heyetine Gülüç gezisi sırasında eşlik eden seçim otobüsünden Yılmaz’ın seçim şarkısı çalarken, evlerinden pencere ve balkonlarına çıkan vatandaşların Yılmaz ve ekibine destekleri gözlerden kaçmadı.

Gezi sonrası açıklama yapan İsmail Yılmaz, “ Bugün Gülüç esnafımızı, pazaryerini ve mahallelerimizi gezerek Gülüç halkından destek istedik. Gülüç halkının sıcak ve samimi, ilgi ve sevgisiyle karşılaştık ve bu bizi çok memnun etti. Gülüç, Kdz.Ereğli’nin en büyük ve güçlü beldesidir. Gülüç çok büyük hizmetleri hak etmektedir. AK Parti hükümetimizden alacağımız güç ile birlikte, gerçekleştireceğimiz projelerle Gülüç’ün geri kalmış sorunlarına çözüm bulacak ve daha modern ve yaşanır bir noktaya taşımak için tüm gücümüzle çalışacağız. Gülüç ve Gülüç halkı üzerinde hesaplar yapanlara, Gülüç’ü kapatma sevdası taşıyanlara bu fırsatı vermeyeceğiz. Halkımızın teveccühü ile inşallah 30 Mart akşamı sandıktan galip çıkarak Gülüç’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugünkü gezimize katılarak bizlere destek veren başta AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanım Mehmet Fatih Çakır, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimine ve belde teşkilatıma ve AK Parti ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

Yorum Ekle