SON DAKİKA

Biz dağıtalım siz kazanın

El ilanı dağıtımında başarıyı yakalayın 29 Haziran, 2017 09:21 Güncelleme: 29 Haziran, 2017 09:21 Biz dağıtalım siz kazanın

Her dağıtım türünde olduğu gibi el ilanı dağıtımında da, iyi plan ve strateji sizi başarıya taşır. Seçiminizi yaparken çok dikkatli olmalısınız. Her dağıtım kanalı, kendine özgün olup, iyi kurgulandığında başarı kaçınılmazdır.

Buradan yola çıkarak müşterilerimizi bilgilendirmeyi ve amaçlarına hizmet edecek en iyi dağıtım türüne yönlendirmeyi ilke edindik.

El İlanı Dağıtım Türleri:

Apartman Girişleri Dağıtım: İyi sonuç alınabilmesi için uygun hedef kitle seçimi ve el ilanlarının doğru noktalara konumlandırılması son derece önemlidir.

Apartman Posta Kutularına Dağıtım: İnsanların apartmanlarına girdiklerinde ilk baktıkları yer posta kutusudur. El ilanının ilgi çekici olması ne kadar önemliyse bu ilanların bizim veritabanımızdaki posta kutularına girmesi de o kadar önemlidir.

Apartman Dairelerine Dağıtım: Verimi en yüksek olan dağıtım türüdür. Hedef kitleye ulaşmadığı taktirde hiç bir başarı sağlayamazsınız.

Sektörel Dağıtım: Firmanızın faaliyeti hangi alana hitap ediyorsa, en uygunları seçilerek el ilanı dağıtımı yapılır.

Araçlara Dağıtım: Dağıtımın yapılış türü ve seçilecek alan son derece önemlidir.

Yayalara Dağıtım: Hedef kitlenizle direkt ilişki kurulduğunda en yüksek verim alınabilecek dağıtım türüdür. Fakat başarıyı getirecek püf noktalarının biliniyor olması gerekmektedir.

El ilanı dağıtımı konusunda rakiplerinizin bir adım önünde olmak ve hedeflerinize ulaşmak için bizimle iletişime geçin.

Tel: 0 532 778 37 28 Seyhan Dikay

Yorum Ekle