SON DAKİKA

Biri iş yerinde diğeri evinde ölü bulundu

Biri iş yerinde diğeri evinde ölü bulundu 27 Haziran, 2017 18:22 Güncelleme: 27 Haziran, 2017 18:22 Biri iş yerinde diğeri evinde ölü bulundu


Ereğli ide bir kişi evinde bir kişi ise çalıştığı iş yerinde ölü bulundu. Her iki cenaze yapılan incelemenin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. İlk olay Kışla Mahallesi İnallı sokakta meydan geldi. İddiaya göre evinde tek başına yaşayan ve 10 gündür haber alınamayan Şaban Çelik'in (56) evine bakmak için giden yakınları acı manzara ile karşılaştı. Olay yerine gelen polis evin çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Nöbetçi savcının yaptığı incelemenin ardından Şaban Çelik'in cenazesi Ereğli Belediyesi cenaze aracına alınarak Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Bekar olan Şaban Çelik'in yakınları gözyaşlarına boğuldu.

İkinci olay ise Gülüç Beldesi tersaneler bölgesinde meydana geldi. Gemi tersanesinde bekçi olarak çalıştığı olarak Mustafa Bilgin (35) gece nöbetine gelen diğer bekçi tarafından kulübede hareketsiz yatarken bulunması üzerine durum polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mustafa Bilgin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Mustafa Bilgin'in cansız bedeni yapılan incelemenin ardından Ereğli Belediyesi cenaze aracı ile Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Mustafa Bilgin'in akrabaları ve arkadaşları göz yaşlarına boğuldu. Her iki cenazenin yapılacak otopsilerinin ardından ailelerine teslim edileceği öğrenildi. Savcılık her iki olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle