SON DAKİKA

Biraz daha anlayış...

Ereğli’de çöp konteynırlarının önüne çekilen araçlar ve çöp konteynırı yerine çevreye atılan çöpler temizlik işleri müdürlüğü ekiplerinin çalışmasına mani oluyor. 23 Ocak, 2017 09:02 Güncelleme: 23 Ocak, 2017 09:02 Biraz daha anlayış...

Yaşanan bu olaylar karışsında tepkisiz kalmayan bir vatandaş, temizlik işçilerinin yaşadığı sıkıntıları sosyal medya üzerinden paylaştı.

Yaşananları kare kare fotoğraflandıran vatandaş resimlerin altına "Temizlik işçileri o kadar DÜSÜNCELİLERKİ ağır olduğundan kaldıramadıkları konteynırdaki çöpleri elleriyle taşıyabileceği ağırlığa kadar alıyorlar. Sonra konteynırı araca deyip, çizilmemesi için özenle zorlanarak alıp kendi araçlarına boşaltıp yerine koyuyorlar.. Dedik ya temizlik işçileri çookk #DÜSÜNCELİLER.!!! Keşke #Düşünceli olmak tek taraflı olmasa..Bizler buraya müdahale ederken yaşlı bir teyze geldi, uşacum azcuk beklende çöpüm var götürem, az önce geldim yarı yoldan döndüm çöpümü bunların üstüne koyup bu SAYGISIZLIĞA ortak olmak istemedim..

70 yaşındaki eli öpülesi teyze herşeyi anlattı sanırım. Allahtan teyze gibi düşünceli insanlar çoğunlukta" diyerek tepkisini dile getirdi. 

Yorum Ekle