SON DAKİKA

Bir çocuğu yanında bir çocuğu karnında, 15 gündür kayıp

Bir çocuğu yanında bir çocuğu karnında… 15 gündür kayıp… 12 Mayıs, 2018 18:22 Güncelleme: 12 Mayıs, 2018 18:22 Bir çocuğu yanında bir çocuğu karnında, 15 gündür kayıp

 

Ereğli'ye bağlı Toyfanlı köyünde ki evinden çıkıp 15 gündür haber alınamayan Yaşariye Baysal’ın annesi, babası ve eşi Yaşariye Baysal’ın evine dönmesi için çağrıda bulundu. 15 gün önce 3 yaşındaki çocuğunu hastaneye götürmek için evden çıkan ve bir daha haber alınamayan Yaşariye Baysal’ın 3 aylık da hamile olduğu öğrenildi.

Ereğli’ ye bağlı Toyfanlı köyünde yaşayan 24 yaşındaki Yaşariye Baysal, yaklaşık 15 gün önce 3 yaşındaki kızı Irmak’ı hastaneye götürmek için çıktığı evine bir daha geri dönmedi. 15 gün önce kızının hastaneye gideceğini söylemesi ile 100 lira para verdiğini, kızının evden çıktıktan sonra kendisine ‘Baba, bir daha geri dönmeyeceğim’ diye mesaj attığını kaydeden baba Şaban Kılıç (51), kızı ile aralarında hiçbir problem olmadığını söyledi. Baba Kılıç konuşmasında “Kızım çocuğunu doktora götüreceğini, kendisi de 3 aylık hamile, kontrole gideceğini söyledi. Ben kendisine 100 lira verdim. Sonra benim cebimden haberim yokken 200 lira daha almış. Evden çıktıktan sonra bana ‘Baba, ben bir daha geri dönmeyeceğim. Bütün her şey size kalsın’ diye mesaj atmış. Kendisini aramaya çalıştık. Bizi komple engellemiş. Başka arkadaşların telefonundan aradık ulaşamadık. Kızıma tek şey söyleyeceğim. Geri dön kızım. Nerede isen ben seni aldırayım. Yeter ki geri dön” dedi.

Yaşariye Baysal’ın eşi Halil Baysal’ın eşi Halil Baysal’ da (30) eşi ile aralarında hiçbir problem olmadığını, eşinin bir sıkıntısının da olmadığını, çocuklarını doktora götürmek için evden çıktıktan sonra bir daha haber alamadıklarını söyledi. 

Kısa süre önce felç geçiren anne Nazikar Baysal ise “Kızım seni çok özledik. Torunumu da çok özledim. Ne olur geri dön. Seni çok seviyoruz” diyerek kızına seslendi. Aile fertleri kızları Yaşariye Baysal’ı görenlerin 0534 3360329 ve 0 534 012 17 24 numaralı telefonlara  haber verilmesini istediler.

Yorum Ekle