SON DAKİKA

Binbaşı, olarak tanıtıp dolandırmak istediler

Binbaşı, olarak tanıtıp dolandırmak istediler 19 Ekim, 2020 05:37 Güncelleme: 19 Ekim, 2020 05:37 Binbaşı, olarak tanıtıp dolandırmak istediler

15.10.2020 günü saat:15.20'de 112 Acil Çağrı Merkezine Devrek İlçe Jandarma Komutanlığı Eğerci J.Krk.K.lığı sorumluluk sahası olan Kozlukadı köyünde dolandırıcılık olayı meydana geldi. 

Olayla ilgili olarak yapılan araştırmada İstanbul ilinden Zonguldak'a gelen E.E., M.H.A., M.Ç.,  D.Ç. ve  M.K., isimli şahısların Kuzlukadı köyünde ikamet eden A.K. isimli şahsı önce telefonla arayıp binbaşı olduğunu söyleyerek dolandırmaya çalıştıkları sonra evine giderek hırsızlık yapmaya teşebbüs ettikleri tespit edildi. 

İl Jandarma Komutanlığınca oluşturulan özel ekip tarafından yapılan çalışmalar sonucu söz konusu şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.  

Gözaltına alınan şüphelilerden D.Ç., MÇ., E.E., ve M.H.A. isimli dört şüpheli 16.10.2020 günü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Beycuma Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilirken, M.K. isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle