SON DAKİKA

BİLEĞİNE GÜVENEN BU TURNUVADA BULUŞTU

Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği tarafından "Bileğine Güvenen Gelsin"adı altında Tavla Turnuvası düzenlendi. 16 Şubat, 2014 10:43 Güncelleme: 16 Şubat, 2014 10:43 BİLEĞİNE GÜVENEN BU TURNUVADA BULUŞTU

Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği tarafından "Bileğine Güvenen Gelsin"adı altında Tavla Turnuvası düzenlendi.

Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği tarafından Tavla Turnuvasinin ilki 15 Şubat 2014 cumartesi günü  Ozgu Cafe'de  gerçekleştirildi.

"Bileğine Güvenen Gelsin" tavla turnuvası hakkında bilgi veren Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Özgür Barış,  Turları başarıyla geçen oyuncular finale kadar centilmence mücadele örnegi sergilediler.

Birinci olan oyuncu FB derbisine bilet kazanırken, İkinci  olan oyuncu GS forması.. Üçüncü  olan oyuncuda GS store'dan hediye kazandı.Katılan her oyuncuya ayrıca teşekkür belgesi de verdik, katılım sağlayan herkese  ayrı ayrı teşekkür ediyorum."dedi.

Dernek olarak güzel şeyler yaptıklarını ifade eden Barış,  Galatasaray'a gönül vermiş taraftarlarımızı yanımızda olmaya davet ediyoruz.Biz birlikte güçlü bir aileyiz,gelin destek olun daha güzel işler yapalım,birlikten kuvvet doğar mantığını unutmayalım.Etkinliklerimiz devam edecek onümüzde GS Derneği kermesimiz olacak, bütün GS'lı bayanlara ihtiyacımız var inanıyorum ki bu işten de anlımızın akıyla cıkacağız...Çocuklarımız için yaacağımız  etkinlik haberini de önümüzde ki günlerde basın aracılığı ile duyrulacaktır.Herkese çok teşekkür ediyorum, yanımızda olanlara da olmayanlara da" açıklamasında bulundu.

 

Yorum Ekle