SON DAKİKA

‘Bıcırıklar Şenliği’ düzenlenecek!..

‘Bıcırıklar Şenliği’ düzenlenecek!.. 27 Ağustos, 2019 14:56 Güncelleme: 27 Ağustos, 2019 14:56 ‘Bıcırıklar Şenliği’ düzenlenecek!..

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye Kreşi ve Gündüz Bakımevi ziyaretinde 7 Eylül tarihinde ilçedeki tüm kreşlerin katılımıyla ‘Bıcırıklar Şenliği’ düzenleyeceklerini açıkladı. Posbıyık ayrıca Belediye Kreşi’ne ‘sadece personelin çocukları gidiyor’ algısının yanlış olduğunu belirterek “Ereğli’de yaşayan herkes 0-6 yaş grubu çocuğunu belediye kreşine verebilir” dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye Kreşi ve Gündüz Bakımevi’ni ziyaret ederek bir süre çocuklarla vakit geçirdi, onlarla birlikte eğlendi.

Ziyaretinde Kreş yönetiminden bilgi alıp fiziki koşulları inceleyen Başkan Posbıyık, ihtiyaç duyulan eksikliklerin giderilmesi için ilgili müdürlere talimat verdi. Öğretmenlerin derslerine girerek çocuklarla birlikte resim yapıp oyun oynayan Başkan Posbıyık, miniklerin gösterdiği sevgi karşısında mutlu oldu.

“KREŞ SAYISINI ARTIRACAĞIZ”

Belediye Kreşi’ni yenilemek ve büyütmek için gayret gösterdiklerini söyleyen Posbıyık, ileriki zamanlarda sayıyı artıracaklarını söyledi.

Posbıyık, “Burada çok şirin çocuklar var. Onlara daha fazla sosyal imkanlar tanımak istiyoruz. Şöyle bir algı var Ereğli halkında; Sanki belediye kreşi sadece belediye personelinin çocuklarına bakıyor gibi. Böyle bir şey yok. Ereğli’de yaşayan herkes çocuğunu 0-6 yaş grubu olarak buraya verebilir. Sadece belediye çalışanlarının çocuklarına değil, halka da hizmet eden bir kuruluş. Bu kreşleri ilerleyen zamanlarda, belediyeyi düzelttiğimiz zaman daha da çoğaltacağız. Eğitimi, şimdi olduğu gibi çocukları seven, en iyi öğretmenlerle takviye ederek, her türlü araç gereçle donatmak suretiyle çok daha iyi noktaya getireceğiz. Onun için halkımızın dikkatini çekiyorum, bu kreşimizi izlesinler, takip etsinler. Belediye kreşi çok daha iyi noktalara gelecek ve çoğaltacağız” dedi.

“BICIRIKLAR ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK”

Çocukların sevineceği bir haber veren Başkan Posbıyık “7 Eylül Cumartesi günü Bıcırıklar Şenliği düzenliyoruz. 9 kreşin öğrencileri ve öğretmenleri hep beraber hazırlık yapıyorlar. Amfi tiyatroda büyük eğlence programı yapacağız bıcırıklar için. Büyükler yönetmeyecek eğlenceyi. Çocuklar, bebekler, 0-6 yaş grubundaki çocuklar yönetecek. Film gösterimi de yapılacak. Güzel bir gün geçireceğimize inanıyoruz. Tüm halkımızı şimdiden Bıcırıklar Şenliği’ne davet ediyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle