SON DAKİKA

BIÇAKLI KAVGANIN ZANLISI SERBEST KALDI

Ereğli'de dün yaşanan bıçaklı kavgada adliyeye sevk edilen Erkut Dalgıç mahkemece serbest bırakıldı. Adliye çıkışında oğlunu kucaklayan anne Güner Dalgıç göz yaşı döktü. 26 Ocak, 2014 14:58 Güncelleme: 26 Ocak, 2014 14:58 BIÇAKLI KAVGANIN ZANLISI SERBEST KALDI

Ereğli'de geçtiğimiz akşam halk otobüsü şoförü Ömer Demir ve Erkut Dalgıç arasında yolcu alma konusunda tartışma yaşanmış, araya girenlerin ayırdığı kavga dün de Pazar Taksi durağında çıkmıştı. Yumruklu kavgaya dönen tartışmada Erkut Dalgıç, Ömer Demir'i ekmek bıçağı ile iki yerinden bıçaklayarak kaçmıştı. Polisin kısa sürede yakaladığı Erkut Dalgıç, Emniyette alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık makamınca ifadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen Erkut Dalgıç, mahkemece serbest bırakıldı.

Adliye binasından polis nezaretinde çıkan Erkut Dalgıç'ı yakınları alkışlarla karşıladı. Erkut Dalgıç'ın annesi Güner, babası Raif, eşi Deniz ve ağabeyi Aykut Erkut'a sarılırken, anne Güner Dalgıç, oğluna uzun süre sarılarak göz yaşı döktü. İşlemlerin tamamlanması için emniyet müdürlüğüne götürülen Erkut Dalgıç'ın adliye binasından ayrılmasının ardından, adliye binası önünde toplanan kalabalık da olaysız şekilde dağıldı.

Erkut Dalgıç'ın daha önce tartışma yaşadığı Ömer Demir hakkında karakola şikayette bulunduğu, mahkemenin de bu durumu göz önünde bulundurarak denetimli serbestlik verdiği öğrenildi. Diğer yandan, dün yaşanan olayda bıçaklanan ve özel hastanede tedavi altına alınan Ömer Demir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle