SON DAKİKA

Bıçaklayıp kaçtılar...

Ereğli’de iki grup arasında çıkan tartışmada kan aktı. Kavgada iki kişi aldıkları bıçak darbeleri ile yaralanırken, olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen iki kişi ise olaydan sonra kaçtı. 21 Ocak, 2017 08:26 Güncelleme: 21 Ocak, 2017 08:26 Bıçaklayıp kaçtılar...

Ereğli’de iki grup arasında çıkan tartışmada kan aktı. Kavgada iki kişi aldıkları bıçak darbeleri ile yaralanırken, olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen iki kişi ise olaydan sonra kaçtı. 

Olay ilçeye bağlı Orhanlar mahallesi Orta cami mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre orta cami mevkiinde Hakan K. (35) ile Serkan G. (37) bilinmeyen bir nedenle B.Y. ve K.Y. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönerken, B.Y. ve K.Y. Hakan K.  ile Serkan G. yi bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı. Aldıkları bıçak darbeleri ile kanlar içinde kalan Hakan K.  ile Serkan G. yi gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet hastanesi ve özel hastaneye kaldırdı. Yaralıların durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Polis kaçan saldırganların yakalanması için geniş çaplı arama başlattı. 

Yorum Ekle