SON DAKİKA

BEYZBOL SOPALARI İLE DÖVÜLEN UMUT ŞEKERCİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Dün akşam 19.30 sıralarında Fatih Sitesi kavşağında bulunan trafik ışıklarında kırmızı ışıkta bekleyen Kariyer Medya Grubu’nun sahibi Umut Şekerci’ye ait olan 67 EH 681 plakalı aracın önünde duran Wolswagen Caddy marka araçtan inen 4 kişiden ikisi ellerinde ki beysbol sopaları ile Şekerci’nin aracına ve kendisine saldırdılar. 27 Mart, 2015 17:26 Güncelleme: 27 Mart, 2015 17:26 BEYZBOL SOPALARI İLE DÖVÜLEN UMUT ŞEKERCİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

 

Ellerinde ki beysbol sopaları ile Şekerci’nin aracının kaput, kapı ve camlarına vurarak zarar veren saldırganlar Şekerci’ye de ellerinde ki sopalar ile saldırırken başına aldığı darbelerle yere düşen ve baygınlık geçiren Şekerci’yi çevrede bulunan diğer sürücüler aracına bindirdi.  Daha önceden menenjit rahatsızlığı geçiren ve başına aldığı darbelerle sersemleyen Şekerci hastaneye gitmek için hareket etti. Hareket ettikten yaklaşık 150 metre aşağıda kendisine saldıranlar yeniden yavaşlarken başından gelen kanların gözünü kapaması ve sersemlemesi üzerine frene basamayarak saldırganların aracına arkadan çarptı.
Saldırganlar yeniden araçlarından ellerinde sopalarla inerken Şekerci geri manevra yaparak olay yerinden Kozlu Karakoluna giderek ‘ beni hastaneye götürün, saldırıya uğradım’’ demesinin ardından baygınlık geçirirken karakola gelen ambulans ile BEÜ Tıp Fakültesi hastanesine kaldırıldı.
Saldırganların yeniden ellerinde sopalarla araçtan çıkmasının ardından olay yerinden uzaklaşmak adına geri manevra yapan Şekerci arkasında ‘fark etmediğini’ ifadesinde belirttiği motorsikletli sürücüye çok hafif çarparak yaralanmasına sebep oldu.
Ambulans ile hastaneye kaldırılan Şekerci’nin ‘beyin travması’ teşhisi üzerine ‘beyin kanaması’ geçirme riski nedeni ile gözetim altında tutulmasına karar verilirken hafif yaralanan motorsikletli sürücü de bacağında kas ezilmesi teşhisi konularak ayak üstü tedavi edilmesinin ardından taburcu edildi.
Kaza yerine çok sayıda emniyet görevlisi intikal ederken Şekerci’ye saldıran kişilerin Polis Memurlarına da saldırdığı, içlerinden birini darp edip emniyet araçlarına saldırdığına dair görgü tanıkları ifadeleri ve yine memurlardan birinin olay yerinde kendisine saldıran saldırganlardan korunmak adına belinden çıkardığı silahını düşürdüğü ve kayıp olduğu iddia edildi.
Beyin kanaması riski ile 24 saat gözetim altında tutulan Şekerci bugün öğleden sonra taburcu edilirken aldığı darbelerden dolayı başına dikiş atılırken evinde dinlenmeye çekildi.
Polis olay ile ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatırken taraflar birbirinden davacı oldular.
Yorum Ekle