SON DAKİKA

Benim partim de davam da bellidir…

Benim partim de davam da bellidir… 21 Aralık, 2017 14:59 Güncelleme: 21 Aralık, 2017 14:59 Benim partim de davam da bellidir…

Ak Parti Zonguldak önceki dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan, kendisi hakkında çıkan ‘İyi Parti’ye geçiyor’ başlıklı haberleri yalanladı. Erdoğan konuşmasında ‘Keşke bunu yazanlar beni arasaydı. Benim partimde davamda bellidir. Ben bir yere gitsem çıkar zaten kendim söylerim” dedi.

Zonguldak’ta yayın yapan bir internet haber sitesinde Ak Parti Zonguldak önceki dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan’ın İYİ Parti’ye geçeceği hakkında ortaya atılan iddia haberde, Fazlı Erdoğan tarafından yalanlandı. İYİ Parti’ye geçişi ile ilgili yapılan ve Gümüşhane önceki dönem Milletvekili Bedri Yaşar ile görüştüğü, Bedri Yaşar’ın kaldığı süre içerisinde tüm masrafları Fazlı Erdoğan’ın karşıladığı iddia edilen söz konusu haber ile ilgili olarak ulaştığımız Ak Parti Zonguldak önceki dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan “Keşke bunu yazanlar beni arasaydı. Benim partimde davamda bellidir. Ben bir yere gitsem çıkar zaten kendim söylerim. Yok öyle bir şey. Onu yazan kimse yanlış yazmış. O adı geçen kişi benim arkadaşım. Ereğli’ de yatırım yapmak isteyen arkadaşım. Gelmiş oturmuşuzdur. Onunla ilgili bir sorun yok. Siyasi bir düşüncemiz de yok. Ereğli’ye yatırım yapmak isteyen ya da misafir olan kişinin otel masrafını ödemek benim insani görevimdir” dedi.

Yorum Ekle