SON DAKİKA

BELEDİYEDEKİ DAİRE MÜDÜRLERİNE 7 AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİYLE GÖRÜŞME YASAĞI GELDİ..

Zonguldak Milletvekili Ak Parti Milletvekili Ercan Candan, 12 yıllık AK Parti ilkelerini 3 yılda Ereğli’de guguk kuşuna çevirdi. Danışmanına varıncaya kadar Belediyeyi kendi eş dost ve akrabalarıyla dolduran Candan, AK Parti Meclis Grup Sözcüsü Yusuf Kalay başta olmak üzere 7 AK Parti’li Meclis Üyesiyle Belediyedeki Daire Müdürlerinin görüşmesine yasak getirdi.. 16 Eylül, 2014 10:50 Güncelleme: 16 Eylül, 2014 10:50 BELEDİYEDEKİ DAİRE MÜDÜRLERİNE 7 AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİYLE GÖRÜŞME YASAĞI GELDİ..

Ak Parti’nin Ereğli’de kazandığı seçimlerin ardından Belediyede yönetim krizi sürüyor. 2011 yılında Parelel yapı sayesinde AK Parti’den Milletvekili olduğu iddia edilen Ercan Candan, belediyeyi de kendisi yönetmek ve Başkan Hüseyin Uysal’ı kuklaya çevirmek için bütün gücünü kullanıyor.
Kendi danışmanını Başkan Yardımcısı yapıp bütün yetkileri İbrahim Cöbek’te toplattıran Candan, seçimlerden sonra Hüseyin Uysal’a rağmen getirdiği adamlarıyla Belediye Basın bürosunu da, ‘tetikçi’ gibi kullanıyor.
Son olarak AK Partili 7 Meclis Üyesine, Belediyedeki daire müdürleriyle görüşme yasağı geldi. Ercan Candan’ın talimatıyla gerçekleşen yasağı, AK Parti Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Yusuf Kalay, sosyal paylaşım sitesinden şöyle açıkladı: “SİYASİ HAYATIMDA BUGÜN BİR İLK İLE DAHA KARŞILAŞTIM. BÜGÜN BELEDİYE BİNASINA BİR VATANDAŞIMIZIN SORUNUNU YETKİLİ ARKADAŞLARA İLETMEK İÇİN GİTTİĞİMDE,DAİRE MÜDÜRLERİ VE BAŞKAN YARDIMCILARIMIZA, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİN HİÇ BİR ŞEKİLDE MUHATAP KABUL EDİLMİYECEKLERİ VE ODALARINDA GÖRÜŞÜLMİYECEĞİ TALİMATI BELEDİYE BAŞKANIMIZ HÜSEYİN UYSAL TARAFINDAN VERİLDİĞİNİ ÖĞRENDİM.DAHA SONRA BU UYGULAMA 7 TANE AKPARTİLİ MECLİS ÜYELERİ OLARAK DEĞİŞTİRİLDİĞİ HABERİ GELDİ; BU MECLİS ÜYESİ ARKADAŞLARIM HİÇ BİR ŞEKİLDE MUHATAP KABUL EDİLMİYECEKMİŞ KENDİ ADIMIZA ÜZÜLDÜM ,24 BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADINA SEVİNDİM.. HADİ HAYIRLISI DİYELİM”
Ereğli Belediyesinde son dönemde yaşanan bu gelişmeler üzerine AK Parti Konya Milletvekili Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr.Mustafa Baloğlu Ereğli’ye geldi. Baloğlu, önce Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti ve ondan gelişmeleri dinledi.
Ardından AK Parti İlçe Başkanlığına geçen Baloğlu, İlçe Başkanı Fatih Çakır ve 7 AK Parti Belediye Meclis Üyesiyle tek tek görüşüp bir rapor hazırlayarak Genel Merkeze sunacak.

İŞTE KALAY'IN O AÇIKLAMASI:

KAYNAK:HABERCİ www.kdzereglihaber.com

Yorum Ekle