SON DAKİKA

"Belediye bütçesini doğru yer ve işlerde kullanacağım“

Başkan Uysal:"Geleceğimiz için yeniden kavga için gelmek isteyenlere, bu şehirden bir şeyler alma gayretinde olanlara fırsat vermeyin" 28 Mart, 2019 09:10 Güncelleme: 28 Mart, 2019 09:10 "Belediye bütçesini doğru yer ve işlerde kullanacağım“

Dün akşam Kepez Mahallesi Bahçelievler bölgesinde halka hitap eden Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal, bu akşamda Solak Yol Ayrımında düzenlenen halk buluşmasında konuştu.“Son 5 yılda olduğu gibi, açık ve şeffaf olacağım. Kdz. Ereğli Belediyesi'nin bütçesini doğru yer ve işlerde kullanacağım“ diyen Uysal, “Yeniden kavga için gelmek isteyenlere, bu şehirden bir şeyler alma gayretinde olanlara fırsat vermeyin.”dedi.

Kepez Mahallesi Solak yol ayrımı mevkiinde halka hitap eden Başkan Uysal, "31 Mart seçimlerinde festival diyenlere değil, hizmet diyenlere oy verin” dedi. Kdz. Ereğli Belediyesi'nin bütçesini, doğru yerlerde ve doğru işlerde kullanma vaadini yenileyen Başkan Uysal, “31 Martta hep beraber Büyük Birlik Partisi'ne, gül hilale destek verin. Bizim özümüz millet, sözümüz hizmet“dedi.

Kavaklık ve Kepez bölgesinde bölgenin kaderi haline gelen Kabasakal Deresi'nde su taşkınlarının önlenmesi adına önemli hizmetler yapıldığını, belediye tarafından alt yapı çalışması ile destek verilen Kışla-Kepez yolunun yapımının yanı sıra durak ve cep çalışması ile bölgeye önemli hizmetler yapıldığını söyleyen Başkan Uysal, yeni dönem projeleri hakkında da bilgiler verdi.

Başkan Uysal, ilk icraatlarından birinin Ömer Halisdemir Bulvarı’nda yapılan düzenleme gibi, Erdemir Caddesi’nin de yeniden düzenleneceğini belirterek, “Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Geleceğimiz için yeniden kavga için gelmek isteyenlere, bu şehirden bir şeyler alma gayretinde olanlara fırsat vermeyin.”şeklinde konuştu.

Başkan Uysal'a Kepez Solak Yol Ayrımı buluşmasında , BBP Zonguldak İl Başkanı Ahmet Çolak, Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, Başkan Uysal'ın eşi Sevim Uysal, BBP Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti.

Yorum Ekle