SON DAKİKA

Bektaş: "Kazanan Kdz.Ereğli olsun"

Bektaş: "Kazanan Kdz.Ereğli olsun" 03 Nisan, 2019 15:31 Güncelleme: 03 Nisan, 2019 15:31 Bektaş: "Kazanan Kdz.Ereğli olsun"

AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı olan Mustafa Kemal Bektaş, sosyal paylaşım adresinden seçim sürecine ilişkin açıklamada bulundu.

Bektaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Seçim süreci bitti, Kdz.Ereğli'nin önünde yeni bir dönem başlıyor. Halkımızın oyları ile seçimleri kazanan belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve muhtarlarımıza yeni dönemde başarılar diliyorum. Eksiği ve artısı ile herkesin ortaya koyduğu bir emek var, saygı duyulmalı. Başarı kutlanmalı, başarısızlığı ise başka noktalarda aramak, suçlamak, hedef göstermek yerine, önce kendi özeleştirimizi iyi yapmalı toplumun beklentilerini ön planda tutarak doğru tercihlere yönelmeliyiz. Gönüllere giremediğin sürece oturulan koltukların ve isimlerin hiçbir önemi yoktur.

Aday adaylığı sürecim başta olmak üzere yüreğini ortaya koyan duruşları ile örnek olan, güç veren, değerli büyüklerim ve küçüklerime şükranlarımı sunuyorum. Biz ata toprağı Kdz.Ereğli'nin bir adım daha ileriye gitmesi için taşın altına elimizi değil, vücudumuzu, dün olduğu gibi bugün de yarın da ortaya koymaya hazırız. Kazanmak her şey değildir ama kazanmayı istemek her şeydir"

Yorum Ekle