SON DAKİKA

BATI KARADENİZ’İN EN MODERN OTOBÜS TERMİNALİ

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından yapılan Batı Karadeniz’in en modern şehirlerarası otobüs Terminali’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 31 Ocak, 2014 12:16 Güncelleme: 31 Ocak, 2014 12:16 BATI KARADENİZ’İN EN MODERN OTOBÜS TERMİNALİ

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından yapılan Batı Karadeniz’in en modern şehirlerarası otobüs Terminali’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Belen Sanayi sitesi karşısına 25 bin metrekarelik arsa üzerinde yapımı süren Kdz. Ereğli Şehirlerarası Otobüs terminali inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Başkan Posbıyık, şunları söyledi: Belediye olarak Batı Karadeniz’in en büyük ve modern terminalini yapıyoruz. Çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor.  Yapılacak terminal içerisinde, danışma, 250 kişilik yolcu bekleme holü, bilet satış reyonları, çocuk bakım odası, revir, zabıta kontrol noktası, Şoför dinlenme odası, dernek odası, güvenlik odası, polis ofisi, bilgi işlem odası, bankamatik alanları, emanet odası, kitap –gazete bayii, hediyelik eşya satış, pastane, PTT, telefon kulübeleri, tuvaletleri, duşları, bay ve bayan mescidi, kuaför restaurant gibi bölümleri bulunan bir şehirlerarası otobüs terminalini Ereğli’ye kazandırıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun diyorum.”

 

Yorum Ekle