SON DAKİKA

Başvurusunu eşi ile birlikte yaptı…

Başvurusunu eşi ile birlikte yaptı… 28 Nisan, 2018 17:33 Güncelleme: 28 Nisan, 2018 17:33 Başvurusunu eşi ile birlikte yaptı…

Ereğli  Ak Parti Sevdalısı Gazeteci Erol Acar, Ak Parti Milletvekilliği için aday adaylığı baş vurusunu Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sevgi Acar ile müracaatını İl Başkan Yardımcısı Ali Kemal Karaca’ya yaptı.

Eşi Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sevgi Acar ile birlikte Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığına giderek Aday adaylık başvurusunu gerçekleştiren Erol Acar, başvurusunu İl Başkan Yardımcısı Ali Kemal Karaca’ya teslim etti.

Bugüne kadar yapılan her seçimde Seçim Koordinasyon Merkezi’nde görev alarak gerek mahallelerde gerekse de köylerde toplantıların organize edilmesinde büyük rol oynayan, Muhtarlar ve halk ile diyalogları ile ön plana çıkan Erol Acar, en büyük destekçisi eşi Sevgi Acar ile Zonguldak’a giderek yaptığı başvurusu sonrasında açıklamada bulundu.

Aday adaylığı başvurusunun maddiyat gözetmeksizin hizmet amaçlı olduğunu, geçmiş yıllarda da Cumhurbaşkanı Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylık sürecinde maaşını yatırdığını kaydeden Erol Acar “Her türlü şer odakları ve karanlık güçler karşısında dimdik bir duruş sergileyen liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bu kutlu yürüyüşte daha etkin olmak, onun gücüne güç katmak yola çıktım. Aday adayı olmaktaki en büyük amacım, yıllardır liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bu kutlu davaya sahip çıkmak, destek vermek ve yola çıktığım büyüklerimden daha fazla bilgi almak, onların tecrübelerinden yararlanmaktır. Bu vazifede önceliğim hiçbir menfaat gözetmeksizin, milletim için bayrağım için vatanım için devletim için 'ölmekse ölmek, mücadeleyse mücadele, hizmetse hizmet' mantığıyla bu yola çıktığımı buradan bir kez daha hatırlatmak isterim. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” dedi.

Yorum Ekle