SON DAKİKA

“Başkanım bıraktığınız yerden devam etmenizi istiyoruz”

“Başkanım bıraktığınız yerden devam etmenizi istiyoruz” 07 Mart, 2019 07:31 Güncelleme: 07 Mart, 2019 07:31 “Başkanım bıraktığınız yerden devam etmenizi istiyoruz”

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ereğli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Cebesoy ve üyeleri, “Başkanım bıraktığınız yerden devam etmenizi istiyoruz” şeklinde görüşlerini belirttiler. 

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, STK ziyaretlerine bugün de devam etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine tam gaz devam eden CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Ereğli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Cebesoy ve üyelerini derneklerinde ziyaret etti.

Ereğli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Cebesoy, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Başkan Cebesoy ve üyeleri ayrıca “Başkanım bıraktığınız yerden devam etmenizi istiyoruz” dediler.

Posbıyık’ta, yeniden devam etmek için ekibiyle birlikte and içtiklerini belirterek, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için Ereğli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Cebesoy ve üyelerinden destek istedi.

Posbıyık ve beraberindeki CHP Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayları, Ereğli Berberler ve Kuaförler Odası Başkan ve yönetimiyle fotoğraf çektirerek çeşitli konularda samimi sohbette bulundular.

Yorum Ekle