SON DAKİKA

Başkan Yanmaz’dan Akçakoca’nın geleceği için büyük adım

Başkan Yanmaz’dan Akçakoca’nın geleceği için büyük adım 06 Temmuz, 2021 14:45 Güncelleme: 06 Temmuz, 2021 14:45 Başkan Yanmaz’dan Akçakoca’nın geleceği için büyük adım

Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz,  daha yeşil bir Akçakoca için kolları sıvadı. Her fırsatta daha yeşil, daha yaşanabilir bir Akçakoca için çalışması gerektiğini vurgulayan Yanmaz, ağaçlandırma kampanyası ile ilk adımı atmış oldu.

‘Bir Ağacın Olsun’  kampanyasında İlk fidanı toprakla buluşturarak başlatılan ağaçlandırma seferberliğine  destek veren ilk isim olan Başkan Yanmaz, Akçakoca halkına çağrıda bulunarak ,imkanı olan herkesin kampanyaya katılmasını istedi.

SADECE KENDİNİZ İÇİN DEĞİL SEVDİKLERİNİZ İÇİN DE KAMPANYAYA KATILABİLİRSİNİZ

“ Şehrimizin ve gençlerimizin geleceğini ilgilendiren böyle önemli kampanyalarda birlik olmamız ve elimizi taşın altına koymamız gerekir “ diyen Başkan  Yanmaz, “  Akçakoca için ‘Bir Ağacım Olsun’  kampanyasına bağış yapılacak her ağaç için; ömür boyu bakım, sulama ve ağacın temel ihtiyaçları belediyemiz tarafından karşılanacaktır. Sevgili Akçakocalı hemşerilerim, kampanyaya ilk ağacı ben bağışlayarak bir iyilik akımı başlatıyorum, siz de ‘Bir Ağacım Olsun’ diyerek çocuklarımıza daha yeşil bir Akçakoca bırakabilirsiniz.

Kendiniz, sevdikleriniz, aile büyükleriniz ve adını geleceğe taşımak istediğiniz herkes için ağaç bağışı yapabilirsiniz. Bağışlanan her ağacın bir künyesi olacak ve ağaç kimin adına bağışlandıysa fotoğraflarıyla beraber ağacın gövdesinde yer alacak “ ifadelerinde bulundu.

Yorum Ekle