SON DAKİKA

BAŞKAN UYSAL’IN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI..

BAŞKAN UYSAL’IN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI.. 03 Aralık, 2018 09:19 Güncelleme: 03 Aralık, 2018 09:19 BAŞKAN UYSAL’IN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Uysal'ın mesajı şöyle;

Engellilik, yalnızca engellilerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık problemi değil, toplumsal yönleriyle hepimizi çok yakından ilgilendiren bir durumdur.

Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, en önemli sorumluluklarımızdan biridir.

Bizler göreve geldiğimizden bu yana ilçemizde yaşayan engellilerimizin sosyal yaşama katılımlarındaki engelleri ortadan kaldırma ve engellilerimizin günlük yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalara önem verdik.

Engelli kardeşlerimizin hayata pozitif bakmaları ve sosyal hayatın içinde olmaları için bugüne kadar yaptığımız çalışmalar, bundan sonrada devam edecektir.

Bu düşüncelerle, Dünya Engelliler Gününde yürekleri sevgi dolu engelli vatandaşlarımızı kucaklıyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

 

Yorum Ekle