SON DAKİKA

Başkan Uysal’dan gazetecilere Medya Evi Binası

Başkan Uysal’dan gazetecilere Medya Evi Binası 08 Aralık, 2018 14:04 Güncelleme: 08 Aralık, 2018 14:04 Başkan Uysal’dan gazetecilere Medya Evi Binası

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op.Dr.Hüseyin Uysal, ilçede 3 gün kalan 57 gazeteciye ilçeyi gezdirerek ve yapılan projeleri ve hizmetleri yerinde anlatarak tanıtmasının ardından Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği’ne tahsis edilmek üzere Medya Evi Binası’nın temelini attı.

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği’nin ‘Anadolu Basını Buluşması’ organizasyonuna ev sahipliğini yapan Kdz. Ereğli Belediyesi, çeşitli şehirlerin gazeteciler cemiyet başkanlarını ve yöneticilerini ağırlamayı sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Uysal ve protokol tarafından Kdz. Ereğli Gazetciler Derneği’ne tahsis edilmek üzere Erdemir Ofis yolu üzerinde Kdz. Ereğli Medya Evi Binası’nın temel atma töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan törene, İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, siyasi partilerin ve Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı İ. Necati Günay ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Daire Müdürleri, Anadolu Basınının Cemiyet Başkanları ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay’da ilçede muhtarlara, gazilere, şehit ailelerine, maden şehitlerine LÖSEV’e bina tahsis ederek gönüllerde taht kuran Başkan Uysal’a gazetecilere bina tahsis ettiği için minnettar olduğunu ifade etti. Günay bu hassasiyetinden dolayı Başkan Uysal’a ve Kaymakam Çorumluoğlu’na birer plaket vererek teşekkür etti.

Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim’de Ereğli’yi bu konuda imrendiklerini belirterek, şehrin ve ilçedeki gazetecilerin böyle bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanslı olduğunu belirtti.

Törende konuşan Başkan Uysal, Şehit Aileleri, Maden Şehitleri ve LÖSEV binasının ardından ilçeye gazetecilerin buluşabileceği Medya Evi Binası'da kazandırdıklarını belirterek, ilçeye ve tüm basın mensuplarına hayırlı olmasını diledi.

Kaymakam Çorumluoğlu’da ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına her türlü desteği veren belediye Başkanı Uysal’a ilçe adına teşekkür etti.

Yorum Ekle