SON DAKİKA

Başkan Uysal’a teşekkür ziyareti…

Başkan Uysal’a teşekkür ziyareti… 21 Aralık, 2018 12:11 Güncelleme: 21 Aralık, 2018 12:11 Başkan Uysal’a teşekkür ziyareti…

Ereğli Bağlık Mahallesi Muhtarı Muhsin Aydın, bir grup mahalle sakini ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Mahalle sakinleri adına mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür plaketi takdim eden Aydın, başta mahallenin çehresini değiştiren Sakindere projesi olmak üzere, mahalleye yönelik hizmetlerinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uysal’da, Sakindere bölgesinde elektrik hatlarının yer altına alınması, alt yapı, taş duvar, kaldırım düzenleme, korkuluk ve asfaltlama çalışmalarının ardından, yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarında son aşamaya geldiğini belirterek, “Önümüzde ki hafta bölgede çocuk parkının montajı yapılacak. Ardından oturma grupları, açık hava spor aletleri, basketbol, voleybol ve futbol oynanabilecek sahanın da yapımı ile Sakindere bambaşka bir görünüme kavuşacak” dedi.

Başkan Uysal, “Sadece Sakindere değil, Hatip Sokak da yapılan yaya yolu düzenlemesi, Doğakent spor alanı, Bağlık Mahallemiz ile Sarıkorkmaz mahallesi sınırlarında yapılan seyir terası ve diğer hizmetler ile Bağlık Mahallemizin sorunlarını çözme ve ihtiyaçlarını karşılama noktasında önemli mesafeler aldık. İfadelerine de yer verdi.

Yorum Ekle